nieuws aanbiedingen
terug    

DE LEFKAS ROUTE - Flottieljezeilen

Zaterdag (aankomst Preveza)
Per transfer naar Paleros of Lefkas-stad waar u vanaf 16.00 uur kunt inschepen. U wordt opgevangen door de flottieljeleiding en krijgt alvast enkele instructies over het schip.

Zondag (Paleros/Lefkas-Meganisi)
Vanuit Paleros of Lefkas-stad gaat de tocht het Idyllische eilland Meganisi. Diep verzonken in de groene heuvels ligt de baai van Spartagori waar de vloot de eerste dag vaak afmeerd en waar u heerlijk kunt eten in een taverna van twee Griekse broers. Het oorspronkelijk dorpje is bereikbaar middels een stevige wandeling. Hier kunt u genieten van een schitterend uitzicht over de baai waar uw schip ligt.

Maandag (Meganisi-Sivota)
Langs de oostkust van Meganisi gaat de tocht verder langs vele mooie baaien naar Siviota op Lefkas. Dit typisch vissersplaatsje kent vele goede vistaverna's. Waar krijgt u voor een paar tientjes nog een heerlijke kreeft geserveerd?

Dinsdag (Lefkas-Kefalonia)
De oversteek naar Kefalonia is een stevige zeiltocht en vraagt, afhankelijk van het weer, enig inzicht in het kaartlezen en navigeren. Het levendige plaatsje Fiskardo is rondom het haventje gebouwd en is een geliefd plaatsje op Kefalonia.

Woensdag (vrij zeilen)
Een dag om dit gebied te verkennen en te genieten van de uitstekende zeilwind rondom Kefalonia en Lefkas.S'avonds keert u weer terug in Fiskardo en kijkt u voldaan terug op een heerlijke zeildag.

Donderdag (Kefalonia- Meganisi)
Weer zo'n heerlijke lange zeildag naar de baai van Katomeri aan de noord-oost kant van Meganisi.

Vrijdag (Meganisi-Paleros/Lefkas-stad)
Voor de één-weekse zeilers zit het er weer op en keren we terug naar de thuishaven. De twee-weekse zeilers kunnen mee naar de thuishaven of 2 dagen vrij zeilen rond Meganisi en zondag verzamelen in Vathi.

Zaterdag
Einde van de zeilvakantie en per transfer naar de luchthaven van Preveza voor de terugvlucht naar Nederland. Of per transfer naar uw verlengings accommodatie.