terug    

BAREBOATZEILEN CARAÏBEN

Beleef uw zeilvakantie in een bounty-paradijs. De Caribbean archipel strekt zich in zijn totaliteit uit over een boog van 4.760 km, vanaf de westelijke punt van Cuba tot aan Aruba, voor de kust van Venezuela. De Bovenwindse Eilanden vormen dan weer het 1.000 km lange oostelijk deel van deze boog, tussen de Maagdeneilanden en Grenada.

Vaargebied bareboatzeilen Caraïben
De Caraïben hebben als vaargebied voor een bareboatvakantie nogal wat te bieden: schoonheid, een scala van adembenemende kleuren, en ideale zeilomstandigheden. TripTiq Sailing verhuurt zeilschepen vanaf diverse eilanden die met name tot de zogenaamde Bovenwindse Eilanden behoren. Bekijk enkele voorbeeldroutes en eventuele specificaties over de diverse gebieden.

Antigua
Martinique & St. Lucia Cuba Grenada

Nieuwe bestemmingen
In het Caraibisch gebied hebben wij Antigua en Grenada als nieuwe bestemmingen aan ons aanbod toegevoegd. Binnenkort vindt u hierover meer informatie op onze site.
Antigua
Een echte vakantiebestemming om met family and friends van te genieten. Deze bestemming biedt namelijk een unieke combinatie. U kunt er gewoon zeilen, maar er is ook een programma waarin u het volgen van zeillessen combineert met een verblijf in een comfortabel appartement aan wal. Bovendien biedt Antigua een ruime keuze aan andere activiteiten, zoals snorkelmogelijkheden en een 18-holes golf course.

De Caraïben vormen de perfecte omgeving voor een geslaagde zeilvakantie.
De eilandengroep de kleine Antillen vormt een halve cirkel tussen Porto Rico in het noordwesten en Venezuela in het zuiden. De eilanden verschillen enorm van elkaar, maar bieden stuk voor stuk prachtig verscholen ankerplaatsen en schitterende, aan palmbossen grenzende witte stranden. Laat uzelf meevoeren in een relaxte levensstijl zonder stress.

Het weerbeeld in de Caraïben is tropisch. De zon schijnt er nagenoeg altijd, wat neerkomt op zo'n 12 uur per dag. De temperatuur is vrij constant over het hele jaar, met een gemiddelde van 27° Celsius. Het droge seizoen loopt van december tot mei, de regentijd van juni tot oktober. Maar ook enkele verfrissende regenbuien leveren nog prima zeilcondities op. Het hele jaar door waait er een oostelijke wind, kracht 2 to 5.