nieuws aanbiedingen
terug    

Meezeilen Lefkas

Deze 8 daagse meezeilvakantie in de Ionische Zee voert langs de eilanden Lefkas en Ithaka, in helder blauw water op zoek naar mooie baaien en pittoreske haventjes. De hele dag buiten zijn, samen met anderen genieten van zon, zee, water, wind en lekker eten.

Met zes of zeven andere deelnemers en je schipper zeil je van eiland naar eiland. Rond de middag wordt er vaak geankerd in een baai om te lunchen, zwemmen of snorkelen. Aan het eind van de middag leg je aan bij een dorpje of stadje om daar uit eten te gaan. Dan nemen we de tijd om te ontdekken wat het eiland te bieden heeft aan natuur, cultuur en uitgaansleven.

Afhankelijk van je wensen kun je naast het zeilen in dit gebied verschillende dingen ondernemen, zoals:

  • Overnachten onder duizenden sterren in de 'one house bay'
  • Het koninkrijk Ithaka van Odysseus verkennen
  • Koffie drinken in traditionele Griekse taveernes in Astakos
  • Met een scooter door de bergen van Lefkas rijden
  • Snorkelen bij het verlaten dorp Porto Leone
  • Een beklimming naar het dorpje Spartagori
  • Een roeitocht op de ondergrondse meren van Kefalonia maken

Als het mogelijk is gaan we voor anker in een baai en organiseren met elkaar een barbecue onder de sterren op een verlaten strand. We zeilen, als de omstandigheden het toelaten, minimaal vijf dagen per week. Het schip waar je op vaart kan dienen als moederschip voor flottieljes.


Accommodatie
Je zeilt op een modern kajuitzeiljacht voorzien van koelkast, douche, toilet, keuken en navigatiehoek en douche op het achterdek. Je slaapt aan boord in een tweepersoonshut die je deelt met een reisgenoot of in een kooi in de kajuit. Wie liever onder de sterrenhemel slaapt kan een slaapplaats vinden aan dek.

Prijzen Meezeilen
Meezeilen Ionische zee (Lefkas) (Sun Odyssey 45.2 (of vergelijkbaar))
Vertrekperiode Prijs p.p. Reisduur
24 aug '24 tot 14 sept '24 € 888 8 dagen

Offerte op maat - Pirvé groep of familie

Wilt u zelf uw vakantie samenstellen? Bent u met een groep vrienden of familie dan kunt u een actieve zeilvakantie als groepsreis boeken. U bepaalt zelf waar de route heengaat en hoe de dagen eruit zien. Wij sturen u graag een offerte op maat op basis van een jacht naar wens.

Wilt u advies of heeft u nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!
E-mail ons of bel ons op telefoonnummer: 020-6739740