nieuws aanbiedingen
terug    

Meezeilen Sukosan - Kroatië

Tijdens het meezeilen bij Sukosan (Kroatië) ontdekt u de talrijke eilandjes voor de kust van Dalmatië. Kroatië biedt een fraai en afwisselend schouwspel. Over het water kunt u verlaten stranden en baaien aandoen die anders onbereikbaar voor u zouden blijven. Het gevoel van avontuur en vrijheid krijgt in deze setting dan ook een extra dimensie. Meezeilen bij Sukosan doet u op het moederschip van een flottielje.
U komt in Sukosan aan boord bij enthousiaste Nederlandse schippers, die zeer vertrouwd zijn met de omgeving. Zij zijn altijd beschikbaar voor adviezen en ondersteuning, en verliezen tegelijkertijd de gezelligheid rondom het zeilen nimmer uit het oog.

Zeilgebied meezeilen Sukosan
U hebt de keuze uit een vaarroute van één of van twee weken. Dalmatië biedt alle ingrediënten die uw zeilvakantie compleet maken. Schitterende ankerbaaien, waar verlaten stranden de ideale omgeving vormen om ongestoord te kunnen zwemmen, snorkelen en luieren. Maar ook historische kustdorpjes, en steden met een 11e eeuws centrum, omgeven door vestingmuren. Daarnaast telt de regio enkele schitterende natuurgebieden. En natuurlijk is er ruim de gelegenheid om pittoreske visserdorpjes met gezellige terrasjes aan te doen, of, als u de zinnen wilt verzetten, een wat grotere stad te bezoeken, zoals Vodice met zijn bruisend centrum.


Accommodatie
Je zeilt op een modern kajuitzeiljacht voorzien van koelkast, douche, toilet, keuken en navigatiehoek en douche op het achterdek. Je slaapt aan boord in een tweepersoonshut die je deelt met een reisgenoot of in een kooi in de kajuit. Wie liever onder de sterrenhemel slaapt kan een slaapplaats vinden aan dek.Sukosan weergeven op een grotere kaart

Prijzen Meezeilen
Meezeilen Kornati-eilanden (Sukosan) (Elan 45 (of vergelijkbaar))
Vertrekperiode Prijs p.p. Reisduur
01 juni '24 tot 14 sept '24 € 1038 8 dagen
20 juli '24 tot 17 aug '24 € 1088 8 dagen

Offerte op maat - Pirvé groep of familie

Wilt u zelf uw vakantie samenstellen? Bent u met een groep vrienden of familie dan kunt u een actieve zeilvakantie als groepsreis boeken. U bepaalt zelf waar de route heengaat en hoe de dagen eruit zien. Wij sturen u graag een offerte op maat op basis van een jacht naar wens.

Wilt u advies of heeft u nog vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!
E-mail ons of bel ons op telefoonnummer: 020-6739740
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer informatie over de beschikbaarheid en vluchten kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor vluchtinformatie en een reis- en annuleringskostenverzekering
Van toepassing zijn de reis-en reserveringsvoorwaarden van Triptiq Sailing.