nieuws aanbiedingen
terug    

ZEILCURSUSSEN

Zeilcursus op Zee Niet iedereen is natuurlijk even bedreven achter het roer of aan de helmstok. Maar het is wel voor iedereen mogelijk tot de unieke wereld van de zeezeilers toe te treden. Wij hebben namelijk diverse (zee)zeilcursussen beschikbaar, voor iedereen die wil leren zeilen, of voor wie denkt wel een opfriscursus te kunnen gebruiken alvorens voor een flottielje- of bareboatvakantie te kiezen. Bovendien is er op steeds meer bestemmingen een zeilcertificaat inmiddels verplicht! En die zijn op onze cursussen te behalen.
Triptiq Sailing biedt haar zeilcursus aan op diverse aantrekkelijke locaties.

Zeilcursus op de Caraïbische Zee (16 dagen)
Een cursus die bedoeld is voor mensen die actief met zeilen bezig willen zijn en al vaker mee zijn geweest op een zeezeilvakantie. Er wordt minimaal vijf dagen per week lesgegeven.

Zeilcursus in Griekenland
In Griekenland hebben we verschillende soorten zeilcursussen, elk afgestemd op specifieke wensen of omstandigheden:

 • Zeilcursus in de Saronische en Argolische Golf (8 of 15 dagen)
  Een zeilcursus in de Saronische en Argolische Golf (tussen Athene en Porto Heli). Het is een zonvakantie gecombineerd met zeillessen. Samen met nieuwe vrienden ben je de hele dag buiten en leer je alles om veilig en met plezier te kunnen zeezeilen.
 • Zeilcursus in de Ionische Golf (8 of 15 dagen)
  Een vergelijkbare ontspannen zeezeilcursus hebben wij beschikbaar bij Lefkas, in de Ionische Golf.
 • Nikiana Beach Club
  Deze club bestaat uit een vakantiedorp voor het hele gezin, met halfpension en uitstekende faciliteiten, waarbij diverse watersporten inbegrepen zijn bij de prijs van de vakantie. Een weekje in de Beach Club is bovendien perfect te combineren met een flottieljevakantie.
 • Zeilcursus voor alleengaanden, in de Saronische en Argolische Golf (8 of 15 dagen)
  Een zeezeilcursus zoals die hierboven, ook in de Saronische en Argolische Golf, behalve dan dat op de dag van aankomst niemand elkaar kent! Waar op de 'gewone zeezeilcursus' ook een stel, echtpaar, of een stel vriend(inn)en kan boeken, kan dat hier niet.
 • Cycladen - zeezeilcursus voor gevorderden (15 dagen)
  Deze zeezeilcursus kent langere afstanden en uitdagende weersomstandigheden! De Cycladen zijn prachtige eilanden ten zuidoosten van Athene. De eilanden liggen ver uit elkaar en het waait hier in de zomermaanden over het algemeen een stuk harder dan in Saronische en Argolische golf. Deze zeilcursus is daarmee uitermate geschikt voor de gevorderde zeilers.

Zeezeilcursussen - voor een zorgeloze zeilvakantieZeezeilcursus Kornati-eilanden (8 of 15 dagen)
De duizenden Kornati-eilanden liggen langs de kust van Kroatië: heerlijk zeilen in helder blauw water op zoek naar mooie baaien en pittoreske haventjes. De hele dag buiten zijn, samen met anderen genieten van zon, zee, water, wind en lekker eten.

CWO-CURSUS KAJUITZEILEN (MET KORTING)
Aansluitend op je cursus in Griekenland, Kroatië of in de Caraïben
kan je een 3 daagse CWO cursus boeken. Zo rond je de zeezeilcursus af met een Nederlands erkend CWO certificaat.
Boek je dit in het combinatie met een cursus in het buitenland dan geldt er een korting van ca.€ 75.
Doorgaands vindt de CWO-cursus plaats op de eerstvolgende dinsdag na terugkomst van je zeezeilcursus (m.u.v. de feestdagen). In overleg is het ook mogelijk op een ander moment de CWO cursus te volgen.
Prijzen: 3 dagen vanaf € 475.

 

Zeillessen in Nederland
U kunt natuurlijk ook gewoon zeilles nemen en een cursus volgen in Nederland. Naast losse lessen kunt u ook mee op ervaringstocht, wat ook voor gevorderden erg interessant is. Kijk hier voor ons aanbod in Nederland.