nieuws aanbiedingen
terug    

Family Sailing (een eigen zeilboot met schipper en zeilen in flottielje verband)

Family Sailing - ankeren in de baai

Zeilen zonder zorgen met je eigen gezin
Zonder enige kennis en ervaring toch genieten van zon, zee, een verfrissende bries en het plezier van een zeilvakantie? Dat kan met Family Sailing: avontuur en plezier voor de kinderen, ontspanning voor de ouders.

Zeil met je eigen gezin, een schipper en een flottieljeleider op een zeiljacht in een vloot met andere Nederlandse gezinnen. Ga samen vis vangen, met het rubberbootje naar een parelwit strand, hout sprokkelen voor de barbecue, zonnen op het voordek of heel veel zwemmen en spelen...

Durf te genieten, stap aan boord!


Avontuur voor de kinderen, ontspanning voor de ouders
Snorkelen, vissen, strandwandelingen – alles mag en niets hoeft. Geniet van een hapje en drankje aan het voordek of op een terrasje, terwijl je kinderen zich samen met hun nieuwe vriendjes uit de vloot vermaken op het strand. Ga met je gezin op een culinaire ontdekkingsreis en probeer elke avond een ander lokaal gerecht of ga heerlijk barbecueën samen met de andere gezinnen uit de vloot.

Family SailingVoor ieder gezin met weinig of geen zeilervaring
Voor gezinnen die geen of weinig zeilervaring hebben en onder begeleiding van een enthousiaste schipper een zonnige zeilvakantie willen meemaken.

Ook voor éénoudergezinnen
De zeiljachten zijn geschikt voor gezinnen van 3 tot 6 personen. Ook voor éénoudergezinnen is dit een toegankelijke manier om zeilend op vakantie te gaan. In een flottielje zeil je samen met andere gezinnen. Hier ontstaan makkelijk nieuwe vriendschappen en het is dan ook hartstikke gezellig voor ouder en kind.


Zeilen op het Moederschip
Je zeilt met je eigen gezin, een enthousiaste schipper en een flottieljeleider op een zeiljacht in een vloot met andere Nederlandse gezinnen. Jullie zeiljacht is het moederschip van het flottielje. Dat heeft als voordeel dat je meer tijd hebt naast het zeilen. ’s Ochtends kun je heerlijk uitslapen terwijl het flottielje naar het palaver gaat en ´s middags zeil je als eerste de haven of baai binnen. Terwijl de andere jachten nog moeten aanleggen, heb je als gezin alle tijd om mooie plekken te ontdekken.Family Sailing

Slapen
Je slaapt in een hut of in een kooi in de kajuit. Je kunt zelfs onder de sterren op het dek slapen. Buiten de Amorgosschipper gaat er ook een flottieljeleider mee. Zij delen samen een hut.


Activiteiten
Het hele gezin kan actief deelnemen aan het zeilen, sturen, navigeren, aanleggen en afvaren. Wanneer de kinderen en/of ouders dat willen, leren we je ook zelf zeilen. Naast het zeilen is er veel ruimte om samen met andere kinderen en gezinnen in het flottielje leuke activiteiten te ondernemen. Denk daarbij aan een hike op een onbewoond eiland, zwem- en snorkeltrips, samen eten of barbecueën of een watersportwedstrijd.


Bestemmingen voor Family Sailing in Kroatie en Griekenland
Je zeilt naar pittoreske havens op kleine eilanden. De reizen hebben een avontuurlijk maar ontspannen karakter.

Family Sailing sailing is beschikbaar op de volgende bestemmingen:
  • Kroatie (Pula, Sukosan, Murter en Split/Trogir en Sukosan-Split)
  • Griekenland (Athene, Lefkas, Corfu en Zakynthos)

Scheepsvloot
Per bestemming kunnen de beschikbare schepen iets varieren, er zijn schepen waarop 3 of 4 cabines beschikbaar zijn voor het gezin.

Triptiq Sailing verzorgt desgewenst ook uw vlucht en een eventueel aanvullende accomodatie aan wal.