nieuws aanbiedingen
terug    

Meezeilen / Meezeilvakantie

Voordelige MeezeilvakantiesHet is mogelijk om zonder zeilervaring te genieten van een voordelige meezeilvakantie van Triptiq Sailing. Zo kunt u ervaren hoe het is om te varen op zee en te genieten van de natuur en zee. Tijdens een meezeilvakantie vaart u mee op een groot jacht, onder begeleiding van een ervaren schipper. Beleef samen met andere meezeilers de rust op het water tijdens een ontspannen meezeilvakantie. Onderwijl kan de schipper het nodige uitleggen over het reilen en zeilen op een schip. U bent vrij om daar iets van op te steken, maar kunt er natuurlijk ook voor kiezen lekker te luieren en te genieten van zon, zee en zomerbries.
Behalve op een groot schip, met zo’n 8 personen, kunt u er ook voor kiezen mee te zeilen op het moederschip van één van onze flottieljes in Corfu en Lefkas. Op die schepen is er plaats voor ongeveer 4 personen.

Bestemmingen meezeilvakanties

Hieronder treft u een overzicht aan van de verschillende bestemmingen, vaargebieden en overige mogelijkheden van meezeilvakanties. Op de betreffende pagina's vindt u ook aanvullende informatie over die vaargebieden en de daaraan verbonden prijzen.

Meezeilen op de Oostzee
In Denemarken Flensburg
De Oostzee is makkelijk bereikbaar. De Zuid-Funense Archipel, makkelijk bereikbaar via Funen en Seeland, is een uniek gebied van 55 eilanden dat erg populair is bij zeilers, watersporters en iedereen die op zoek is naar een eigen stukje strand.

> Meezeilen op de Middellandse Zee
In Kroatië 
Sukosan -- Pula-Venetië -- Split/Trogir
In Griekenland Athene -- Mykonos -- Kos -- Lefkas -- Corfu
In Frankrijk Corsica
In Spanje Mallorca
De Middellandse Zee is voor ons Europeanen natuurlijk de meest voor de hand liggende zeilomgeving in het buitenland. Niet te ver weg, heerlijke temperaturen en een bijzonder afwisselend en intrigerend landschap. Boek nu uw meezeilvakantie naar één van de volgende bestemmingen aan de Middellandse Zee.

> Meezeilen Caribbean
Grenada -- Martinique 15 dgn -- Martinique 8 dgn -- British Virgin Islands (BVI vanuit Tortola of St Maarten) -Cuba
Als vaargebied hebben de Caribbean heel wat te bieden: schoonheid, een scala van adembenemende kleuren, en ideale zeilomstandigheden. Triptiq Sailing biedt meezeilvakanties vanaf diverse eilanden en met een verschillende lengte.
Ook kunt u voor het Caraïbisch Gebied exclusieve zeiltochten met schipper en/of hostess boeken.
De ambiance en sfeer zullen absoluut voor een onvergetelijke vakantie zorgen.

> Meezeilen op de Indische Oceaan
Malediven -- Mauritius -- Seychellen
De Indische Oceaan is als gebied voor een zeilvakantie misschien wel het minst bekend. De natuurpracht en de schitterende zeilomstandigheden maken een zeiltocht in deze omgeving tot een ware ontdekkingsreis.

> Meezeilen op de Stille Oceaan (Pacific)
Frans Polynesië (Tahiti)
Als u echt ver weg wilt tijdens uw zeilvakantie is de Stille Oceaan een goede keuze. Afgelegen gebieden, verlaten eilanden, interessante vispopulaties, kristalheldere oceaan, alles is aanwezig voor een fantastische meezeilvakantie.

> Meezeilen Azië
Thailand -- Indonesië

Phuket is de ideale uitvalsbasis om de eilanden in de Andaman Zee voor de kust van Thailand te verkennen. De honderden eilanden bieden een overschot aan stranden, kreken en landtongen. Het tropische klimaat en de witte zandstranden omzoomd door palmbomen geven uw zeilvakantie een paradijselijke omlijsting.

Gulet motorsailor
Triptiq Sailing heeft op de Middellandse Zee ook reizen met authentieke Gulet motorsailors in het programma. Gulets zijn luxueuze, houten zeilboten met krachtige motor. Op de Blue Cruise Gulets langs de Turkse kust bent u alleen of met klein gezelschap welkom. Een Gulet biedt plaats aan 8 tot 16 gasten.

Deelnemers
Alle ingezette schepen bij de meezeilvakanties zijn voorzien van tweepersoons hutten. Of u nou alleen op meezeilvakantie gaat of samen met anderen, meezeilen is een bijzonder leuke manier om contacten te leggen en te genieten van de gezellige sfeer, de schitterende omgeving en verder vooral van zon, wind en water.


Regatta zeilen
Of heeft u behoefte aan een beetje meer actie tijdens uw zeilvakantie? U kunt namelijk meezeilen met een bestaand team en daarmee deelnemen aan een regatta! Met een eigen team meedoen aan een regatta is ook mogelijk. Kijk hier voor ons regatta aanbod.

Vluchten en/of transfers
Deze kunt u ook door Triptiq Sailing laten verzorgen. De Vliegtarieven kunnen variëren en zijn onder meer afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. Voorafgaand aan de boeking van uw zeilvakantie bieden wij u een exacte prijsopgave.