nieuws aanbiedingen
terug    

FLOTTIELJEZEILEN SALERNO - CILENTO & AMALFI KUST,
(GOLF VAN NAPELS en EILANDEN) - ITALIË

 


Deze flottielje zeilvakantie vertrekt vanuit Salerno en voert langs de Italiaanse westkust zo'n 50 kilometer onder Napels. Het vaargebied is ideaal voor flottieljezeilen vanwege een matige wind en korte afstanden tussen de havens. De regio is onderdeel van het Mens en Biosfeer (MAB)-programma van UNESCO , met diverse cultuur- en natuurhistorische bezienswaardigheden. Als u het twee-weekse flottielje boekt, vertrekt u vanuit Salerno en vaart u de eerste week langs de Cilento kust. In de tweede week gaat u verder naar de Eolische eilanden, met onder andere de actieve vulkaan Stromboli. U eindigt in Tropea.

 

Jachten 
De jachten die op deze bestemming worden aangeboden zijn 
modern en luxe ingericht. Er is keuze tussen verschillende merken zeiljachten en catamarans met een lengte van 37 tot 54 ft.

Flottieljeleiding
De flottieljeleiding (Engelstalig) is zeer ervaren en bekend met de regio. Zij kunnen u adviseren over alle beste ankerplaatsen, havens, vissersdorpen en restaurants en kennen natuurlijk de leukste plekjes en must sees die het gebied te bieden heeft.

Weerbeeld
In juli is het over het algemeen rustig weer in deze regio, met een matige wind en kalme zee.

Meezeilen
Drie tweepersoons hutten op het moederschip van deze flottielje zijn overigens ook te boeken voor een meezeilvakantie
.

Vertrekdata in 2024 (1 en 2 weekse route)
- 1 weekse route van 13 juli tot 20 juli (Salerno-Salerno);(kust van Cilento)=> Bekijk route (voorbeeldroute)
- 2 weekse route van 20 juli tot 03 augustus (Salerno-Salerno);(Cliento kust en Golf van Napels eilanden) (Bekijk de route)Salerno weergeven op een grotere kaart

 

 

 

terug