nieuws aanbiedingen
terug    

MEEZEILEN TAHITI - zeilen Frans Polynesie

Meezeilen Tahiti brengt u naar Frans Polynesië, de Polynesische eilanden, met als grootste eiland Tahiti. Middenin de Grote Oceaan, de Pacific. Deze stoere bestemming van uw zeilvakantie ligt ver verwijderd van de gebruikelijke gebieden. De eilandengroep bestaat volledig uit atols, overblijfselen van oude vulkanen waarvan slechts het topje boven het water uitsteekt. De totale rust die uitgaat van het ongerepte landschap levert onvergetelijke momenten op tijdens uw zeilvakantie.
U heeft verschillende optie: de 6 daagse reis Rangiroa Dream, 
brengt u naar de Tahiti’s Tuamotus archipel met als hoogtepunt de Blue Lagoon.  De 8 daagse Bora Bora Dream brengt u naar de onderwater wereld van Raiatea en de wereldberoemde lagune van Bora Bora en de 11 daagse meezeilvakantie Polynesia Dream laat u nog meer van de betoverende eilandengroep zien

Meezeilen Tahiti: het weer
Bij Tahiti bieden zee en wind de ideale omstandigheden voor de perfecte meezeilvakantie. Het tropisch klimaat met tot 3.000 zonuren per jaar levert altijd prettige temperaturen op met een gemiddelde van 27°C, en een watertemperatuur van 25°C.

Inclusief hostess en kok
U kunt uzelf ook nog extra in de watten laten leggen, door het huren van een privéjacht met eigen bemanning. In dat geval hebt u het schip alleen voor u en uw gezelschap, en zorgen de schipper, hostess en/of kok dat het u aan niets ontbreekt.
Een schipper zal het jacht besturen, zodat u volledig ontspannen kunt genieten van omgeving en omstandigheden. Bovendien is de schipper zeer goed bekend met het gebied, zodat u zeker weet dat u op de mooiste plekjes terecht komt.
Dankzij uw hostess of kok hoeft u niet zelf voor uw maaltijden te zorgen! Laat uzelf verwennen met verse vis, tropisch fruit en lokale gerechten. De hostess of kok helpt u bovendien met het afwassen, opruimen, boodschappen doen en zo nodig het zeilen (bijvoorbeeld via tips over de te volgen route), zodat u nog meer aan ontspannen en genieten toekomt.

Accommodatie:
U zeilt mee op de 
Lagoon 620. Deze comfortabele catamarans zijn uitgerust met 6 cabines voor in totaal 12 meezeilers. Elke cabine heeft een eigen badkamer.

 

Frans Polynesië weergeven op een grotere kaart

Routes en reizen bij Tahiti
Triptiq Sailing biedt u in Tahiti de volgende meezeilreizen

  • Rangiroa Dream, 6 dagen, vertrek vanuit Rangiroa (elke 6 dagen)
  • Bora Bora Dream, 8 dagen, vertrek vanuit Raiatea (op zaterdag)
  • Polynesia Dream, 11 dagen, vertrek vanuit Tahiti of Raiatea (elke 10 dagen)

Prijzen op aanvraag