nieuws aanbiedingen
terug    

Bareboat Zeilen is jachtverhuur voor ervaren zeilers

Jachtverhuur (oftewel bareboat zeilen) biedt de gevorderde zeiler alle gewenste vrijheid. Tijdens een bareboat zeilvakantie bent u de hele week kapitein op uw eigen zeilschip en bepaalt u helemaal zelf de route. Op een gehuurd zeiljacht, zonder flottieljebegeleiding. Een bareboat vakantie betekent een zeiljacht huren, om in alle vrijheid een groter gebied te verkennen dan met flottielje zeilen. Wij hebben hiervoor uiteenlopende zeilschepen beschikbaar. U kunt bij ons een jacht huren in de Middellandse Zee, de Caraïben, Atlantische Oceaan, Indische Oceaan en Grote Oceaan (Pacific).
 

Bestemmingen Bareboat Zeilvakanties

Voor een overzicht van de verschillende vaargebieden, jachten en huurprijzen, kunt u kiezen uit bareboat vakanties in de volgende landen:

Oostzee Caraïben Mexico
USA (Florida) Brazilië
Fiji Seychellen Thailand Maleisië

Kijk ook eens naar onze pakketreizen naar Lefkas (Griekenland). Wij bieden daar bareboatreizen aan waarbij alles inclusief is, dus ook uw vlucht.

Bekijk bovendien even onze aanbiedingen met behulp van onze aanbiedingenwizard.

Zeiljacht Huren op 1 van onze nieuwe bestemmingen

Inmiddels kunt u ook een zeiljacht huren op twee nieuwe bestemmingen:
  • Australië
    De zeilvakanties bij Australië concentreren zich tot de oostkust van dit continent.
  • Nieuw-Caledonië
    Deze eilandengroep ligt in de Stille Oceaan, omringd door Australië (west), Vanuatu (noord), Fiji (oost) en Nieuw-Zeeland (zuid). Er heerst een tropisch klimaat op deze voormalige Franse kolonie. Een prachtige omgeving om te zeilen en te duiken.

Binnenkort kunt u meer informatie over beide bestemmingen vinden op onze site. Lijkt het u wat? Neem contact met ons op en wij praten u helemaal bij.

 

Hoeveel zeilervaring heb ik nodig om te kunnen gaan bareboat zeilen?

Bareboat zeilen vergt meer kennis en zeilervaring dan flottieljezeilen. Mocht u twijfelen of u wel voldoende ervaring hebt, dan adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

bareboatzeilen, vakantie, bootverhuurZeilen met Schipper
Wilt u een heel schip alleen voor uzelf en uw gezelschap, met een schipper en een hostess die u in de watten legt en de maaltijden verzorgt? Dan is skippered sailing de ideale vakantie voor u. Met Triptiq Sailing kunt u zeilen met schipper in de Middellandse Zee, de Caraïben, de Grote Oceaan en de Indische Oceaan.
Bekijk ons programma Zeilen met Begeleiding.

Accommodaties
Als u na het zeilen nog een weekje wil relaxen aan wal, dan hebben wij onder meer op Corfu en Lefkas en in Turkije hotels, appartementen en villa's voor u beschikbaar. Wilt u liever naar een andere bestemming, stuur dan een e-mail naar info@triptiq-sailing.nl.

Regatta zeilen
Of heeft u behoefte aan een beetje meer actie tijdens uw zeilvakantie? U kunt namelijk een schip boeken mét deelname aan een regatta! Met een bestaand team meezeilen is eventueel ook mogelijk. Kijk hier voor ons regatta aanbod.

Vluchten en/of transfers kunt u ook door Triptiq Sailing laten verzorgen. De vliegtarieven zijn afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. Desgewenst kunnen wij op aanvraag een complete prijsopgave voor u maken.

 

terug