nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOATZEILEN TAHITI - Tuamotu archipel

Bareboat zeilen Tahiti per catamaran

Tahiti oftwel Frans Polynesië ligt midden in de Grote Oceaan. Dit is met recht een bareboat bestemming te noemen die ver verwijderd ligt van de gebruikelijke gebieden. De eilandengroep bestaat volledig uit atols, de overblijfselen van oude vulkanen waarvan slechts het topje boven het water uitsteekt. U kunt op uw tocht onder meer de atols Fakarava, Toau, Apataki, Rangiroa en Tikehau verkennen. De totale rust die uitgaat van het ongerepte landschap levert onvergetelijke momenten op tijdens uw zeilvakantie.

Om uzelf een idee te vormen van de mogelijkheden kunt u hier een voorbeeldroute bareboat zeilen rond Tahiti bekijken.

Weerbeeld Tahiti
Bij Tahiti bieden zee en wind de ideale omstandigheden voor de perfecte bareboat zeilvakantie. Het tropisch klimaat met tot 3.000 zonuren per jaar levert altijd prettige temperaturen op met een gemiddelde van 27°C, en een watertemperatuur van 25°C.

De zeilschepen
U hebt bij Tahiti de keuze uit stuk voor stuk bijzonder comfortabele zeiljachten, uitgerust met de modernste faciliteiten. Er zijn zowel monohulls (oa. Beneteau, Jeanneau en Harmony) als catamarans (oa. Catana) beschikbaar.

Met schipper of hostess
U kunt ook kiezen voor een beetje hulp aan boord, in de vorm van een schipper, hostess of kok.
Een schipper zal het jacht besturen, zodat u met uw gezelschap wat meer ontspannen kunt genieten van omgeving en omstandigheden. Bovendien is de schipper zeer goed bekend met het gebied, zodat u zeker weet dat u op de mooiste plekjes terecht komt.
Dankzij uw hostess of kok hoeft u niet zelf voor uw maaltijden te zorgen! Laat uzelf verwennen met verse vis, tropisch fruit en lokale gerechten. De hostess of kok helpt u bovendien met het afwassen, opruimen, boodschappen doen en zo nodig het zeilen (bijvoorbeeld via tips over de te volgen route), zodat u nog meer aan ontspannen en genieten toekomt.

 U kunt uw zeilreis naar wens verlengen of inkorten.