nieuws aanbiedingen
terug    

Flottielje Zeilen op indrukwekkende bestemmingen

flottielje zeilen TripTiq Sailing biedt u met de flottielje zeilvakanties een verfrissende veelzijdigheid, met een ruime keuze aan moderne en comfortabele schepen voor een onvergetelijke zeilreis. U kunt bij ons flottieljezeilen op diverse bestemmingen in de Middellandse Zee en in de Caraïben!

Zelf Kapitein op uw Flottielje Zeilboot:

Met flottielje zeilen bent u schipper op een eigen zeiljacht. U en uw schip zijn onderdeel van een kleine vloot onder leiding van een moederschip. U kunt dagelijks uw eigen koers uitstippelen en zelf uw route en ritme bepalen. Iedere ochtend ontvangt u van de flottieljeleiding een briefing over de bijzonderheden en weersverwachtingen voor die dag en krijgt u te horen waar alle zeilboten elkaar aan het eind van de dag weer ontmoeten.

Voor meer informatie over de verschillende flottieljes, vaargebieden, zeiljachten en huurprijzen, kunt u klikken op één van de volgende bestemmingen:

GRIEKENLAND Kefalonia Skiathos Korinthe
KROATIË
 
   
TURKIJE Fethiye/Göcek Fethiye/Lycische kust ITALIE Salerno FRANKRIJK Port Pin Roland DENEMARKEN Oostzee
CARAÏBEN Martinique AZIË Phuket          

Vergeet bovendien niet even onze aanbiedingen te bekijken met behulp van onze aanbiedingenwizard.

Professionele begeleiding flottielje zeilenFlottieljebegeleiding
De professionele flottieljebegeleiding bestaat uit zeilers met ruime ervaring. In Griekenland, Turkije en Kroatië hebben wij zowel Nederlandstalige als Engelstalige flottieljebegeleiding beschikbaar. Zij maken deelnemers bekend met de boot en het vaargebied en staan iedereen graag met raad en daad terzijde. Met hun moederschip zijn ze steeds in de buurt en altijd per marifoon op te roepen. Kortom, een garantie voor een zorgeloze en veilige zeilvakantie.


Benodigde ervaring voor flottieljezeilen
Bij het zeilen in een flottielje zal er per schip ten minste één deelnemer over voldoende zeilervaring op bijvoorbeeld de Nederlandse plassen of meren moeten beschikken om te kunnen varen. Flottieljezeilen is een goede tussenstap voor mensen die graag willen leren zelfstandig op zee te varen. Voor de grotere schepen verdient het aanbeveling om over twee ervaren zeilers te beschikken. Bij onvoldoende zeilervaring is het ook mogelijk om te zeilen met schipper. Wij adviseren u hierover graag.

Zeilen met kinderen
Omdat de afstanden niet te lang zijn, leent het flottieljezeilen zich ook prima voor gezinsvakantie. Families met kinderen vinden snel aansluiting met andere families. Op aanvraag kan er een net rond de railing geplaatst worden. Vanuit Corfu bieden wij speciale 1 en 2-weekse gezinsflottieljes.

Family Sailing
Wilt u geheel zonder zorgen meezeilen, of heeft u nog te weinig kennis en ervaring en wilt u toch met uw gezin genieten van zon, zee, een verfrissende bries en het plezier van een zeilvakantie? Dan kan dat met Family Sailing: avontuur en plezier voor de kinderen, ontspanning voor de ouders.
 

Combinatie zeil(opfris)cursus en flottieljezeilen: Nikiana Beach Club
Wilt u graag zeilen, maar houdt u ook van de luxe van een hotel en de vrijheid om uw dag geheel naar wens in te vullen? Of bent u op zoek naar een zeilcursus in Griekenland ter voorbereiding op een weekje flottieljezeilen? Dan is de Nikiana Beach Club de ideale bestemming voor u. De Club ligt aan een prachtig zandstrand langs de kust van het historische Nikiana, in het oosten van Lefkas. Het is de plek voor een actieve vakantie met de nadruk op zeilen. Bovendien leent de omgeving zich bij uitstek voor allerlei uitstapjes en dagtrips.

Hotels, appartementen en villa'sFlottielje Zeilen in de zon, zonvakantie
Voor wie het zeilen wil combineren met nog een weekje relaxen aan wal hebben de Mediterrane kusten enorm veel te bieden. Prachtige stranden, een mooi, groen en heuvelachtig binnenland en sfeervolle oude steden met gezellige straatjes en goede restaurants. Bekijk het overzicht van onze accommodaties.
 

Groepsreizen en incentives

Voor zowel particulieren als bedrijven kan een arrangement ''op maat" worden samengesteld, zoals uw eigen (privé) flottielje of een zeilreis op een groot zeilschip of Gulet.

Bij onvoldoende zeilervaring worden extra schippers ingehuurd. Groepszeilen met Triptiq Sailing is met zijn allen genieten van zee, zon en wind. Vraag naar onze speciale prijzen voor groepen.