nieuws aanbiedingen
terug    

MEEZEILEN CARAÏBEN - Grenada - 8 dagen  


 
Grenada staat bekend als het Specerijen-Eiland.  Het kent een unieke combinatie van Franse en Engelse cultuur, exotische bloemen en zeldzame vruchten, een rijke geschiedenis aan ‘storytelling’ en goed gekruid eten. En Grenada is ook de toegangspoort naar een aantal prachtige vaargebieden waaronder de Tobago Cays . Zeilen vanuit Grenada is fantastisch, met een heerlijke combinatie van korte oversteken en wat langere tochten.

 

 

Route TOBAGO CAYS - 8 dagen / 7 nachten
 
DAG 1 - GRENADA - Port Louis Marina
Wij verwelkomen u tussen 17:00 en 18:00 aan boord.  We brengen een ontspannen avonddoor  om kennis te maken met het jacht en de andere deelnemers. Geniet van het diner aan boord of van de faciliteiten in Port Louis Marina.
 
DAG 2 - GRENADA - CARIACCOU - SANDY ISLAND  (5u30)
Beleef een opwindende zeiltocht naar Tyrrel Bay, Carriacou. We gaan hier voor anker tussen de lokale vissersboten.  Maak een wandeling langs de haven en zijn vele rum-shops. De Carriacou Yacht Club biedt u eveneens een goed welkom. We voltooien hier de douaneformaliteiten en varen voor de nacht naar Sandy Island.
 
DAG 3 - SANDY ISLAND – UNION ISLAND (1u30)
Ontbijt op Sandy Island, een onberispelijk stuk zand met niet meer dan een half dozijn palmbomen. Zie hoe de pelikanen capriolen uitvoeren rond uw boot terwijl u uw eten g
eniet. Na de gelegenheid om te zwemmen en te snorkelen, varen we naar het noorden naar Union Island. Hier voldoen we aan de nodige formaliteiten voor St. Vincent.  We varen verder naar de westkant van Union Island gaan voor anker in Chatham Bay voor de nacht.
 
DAG 4 – UNION ISLAND – MAYREAU  (1,5 uur)
Na een korte tocht naar de heerlijke Salt Whistle Bay op Mayreau, gaan we vandaag vroeg voor anker om te genieten van deze rustige plek. U kunt zwemmen en strandjutten of een verkwikkende wandeling maken, de heuvel op, om van het spectaculaire uitzicht op de Tobago Cays te genieten, onze bestemming van morgen.
 
DAG 5 - MAYREAU - TOBAGO CAYS (1,5 uur)
Na een lekker ontbijt en maken we een korte zeiltocht naar de Tobago Cays, het hoogtepunt van uw reis. Snorkelen op het rif, zwemmen met schildpadden of verken de omgeving met een dinghy.  Maar u kunt ook aan boord blijven en vanuit hier genieten van de natuurlijke schoonheid van de Tobago Cays. Het diner is een BBQ onder de sterren.
 
DAG 6 - TOBAGO CAYS - PETIT ST VINCENT (3 uur)
Na een ontspannen ontbijt varen we terug naar Clifton om vervolgens door te varen naar de westkant van het prachtige Petit St Vincent voor een avond snorkelen en we dineren aan boord of op het strand.
 
DAG 7 - PETIT ST VINCENT - GRENADA, Prickly Bay (6 uur)
Een fantastische zeiltocht naar het zuiden brengt ons in het prachtige Prickly Bay,  op Grenada,  voor onze laatste nacht. Geniet aan de wal van het uitgebreide happy hour in Prickly Bay Marina, voordat u weer aan boord gaat voor ons laatste diner.
 
DAG 8 - GRENADA, Prickly Ba- GRENADA, Port Louis Marina (1,5 uur)
Een vroeg ontbijt aan boord, en terwijl we de korte reis rond Salines Point op het zuidpuntje van Grenada maken, bereiden ons voor op de terugkomst in Port Louis Marina. Hier gaan we van boord.  De luchthaven is slechts op 15 minuten afstand, dus geniet nog van een paar uur op het strand van Grand Anse, of de winkels in St Georges. 

Accommodatie:
U zeilt mee op de 
Lagoon 620 . Deze comfortabele catamaran is uitgerust met 6 cabines voor in totaal 12 meezeilers. Elke cabine heeft een eigen badkamer met toilet.

Prijzen op aanvraag

Kortingen:
-Kinderen betalen € 400 (+ boordkas) samen met ouders in een superior cabine

Vroegboekkorting: 10% bij boekingen min. 180 dagen voor vertrek en 5% bij min. 90 dagen voor vertrek. (niet icm andere kortingen)
Huwelijks-en jubileum reizen: 25% korting voor de bruid op van 4 januari tot 27 juni en 7 nov tot 19/12/2020 (niet icm andere kortingen)

Inclusief:
• Verblijf aan boord: overnachtingen in 2-persoonscabine met eigen badkamer en airconditioning
• 2 sets bedlinnen, (strand-)handdoeken en badlakens p.p.
• Schipper en hostess/kok
• Volpension: ontbijt, lunch, diner, drankjes tijdens de maaltijden zoals tafelwijn en water, lokale consumpties zoals punch of rum of vruchtensap
• Verzekering voor jacht en passagiers
• Watersportartikelen aan boord: kajak, snorkelsets.


Exclusief:
• Vluchten
• Transfers luchthaven - marina v.v.
• Toeslag 1-persoons cabine (op aanvraag)

• Boordkas bij aankomst te voldoen: € 180 p.p. (incl. havengelden, entree National Park en toeristenbelasting)
• Overige consumpties
• Excursies

 

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en vluchten kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor vluchtinformatie en een reis- en annuleringskostenverzekering
Van toepassing zijn de reis-en reserveringsvoorwaarden van Triptiq Sailing.