nieuws aanbiedingen
terug    

VERZEKERINGEN

VERZEKERING BORGSOM

Bij het huren van een schip geldt er altijd een borgsom/eigenrisico.
De meeste rederijen bieden een verzekering die de borgsom/eigen risico geheel of gedeeltelijk dekt.
Bij een gedeeltelijk dekking wordt de borgsom/eigen risico gereduceerd. Bij een volledige dekking is er geen borgsom en eigen risico.
De tarieven verschillen per rederij en kunt u bij ons opvragen. 
Eventueel kan de borgsom ook worden verzekerd via Yachtpool welke hierin is gespecialiseerd.  

KORT -OF DOORLOPENDE ANNULERINGSKOSTENVERZEKERING
Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren. Ook moet u dan een deel van de reissom betalen. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. Met een annuleringsverzekering krijgt u de financiële schade door het annuleren van uw reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als u uw reis moet annuleren voordat u vertrekt. Een annulerings-verzekering keert u ook geld uit als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet afbreken.

Triptiq sailing werkt samen met Allianz Global Assistance, al meer dan 50 jaar de grootste reisverzekeraar én hulpverlener ter wereld. Waar je ook naar toe reist, voor vakantie, werk of studie, voor elk reisdoel heeft Allianze Global Assistance een passende verzekering.

Deze verzekeringen hebben standaard een Covid-19 dekking. Zo ga je met extra bescherming op reis en weet je van tevoren waar je aan toe bent. Wanneer je een annuleringsverzekering afsluit, krijg je:

  • Annuleringskosten vergoed als je corona oploopt vlak voor vertrek.
  • Annuleringskosten vergoed als je in quarantaine moet omdat je in contact bent geweest met iemand die corona heeft.
  • Een vergoeding voor de niet gebruikte vakantiedagen op bestemming als je door Covid-19 in het ziekenhuis bent opgenomen.

Wij adviseren u graag met het afsluiten van een annuleringsverzekering. Maar u kunt deze ook makkelijk zelf afsluiten! Voor het berekenen van uw premie KLIK HIER.

KORT-OF DOORLOPENDE REISVERZEKERING

Bij de voorbereiding van uw reis of vakantie mag een goede reisverzekering niet ontbreken. Met name de dekking voor buitengewone kosten is belangrijk als u in het buitenland iets overkomt of wanneer u plotseling wordt teruggeroepen bijvoorbeeld omdat een familielid in de 1e of 2e graad in Nederland iets is overkomen. Daarnaast is het zaak dat u in het buitenland tegen kostprijs bent verzekerd voor geneeskundige kosten.
Wij adviseren u graag met het afsluiten van een reisverzekering. Maar u kunt deze ook makkelijk zelf afsluiten! Voor het berekenen van uw premie KLIK HIER.