nieuws aanbiedingen
terug    

VERZEKERINGEN

VERZEKERING BORGSOM

Bij het huren van een schip geldt er altijd een borgsom/eigenrisico.
De meeste rederijen bieden een verzekering die de borgsom/eigen risico geheel of gedeeltelijk dekt.
Bij een gedeeltelijk dekking wordt de borgsom/eigen risico gereduceerd. Bij een volledige dekking is er geen borgsom en eigen risico.
De tarieven verschillen per rederij en kunt u bij ons opvragen. 
Eventueel kan de borgsom ook worden verzekerd via Yachtpool welke hierin is gespecialiseerd.  

KORT -OF DOORLOPENDE ANNULERINGSKOSTENVERZEKERING
Vaak boekt u een vakantie ruim van tevoren. Ook moet u dan een deel van de reissom betalen. Hoe vroeger u boekt, hoe groter het risico dat uw vakantie door onvoorziene omstandigheden niet door kan gaan. Erg vervelend natuurlijk. Met een annuleringsverzekering krijgt u de financiële schade door het annuleren van uw reis eenvoudig vergoed. En niet alleen als u uw reis moet annuleren voordat u vertrekt. Een annulerings-verzekering keert u ook geld uit als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet afbreken.

De premie bedraagt ca. 5,5 % van de reissom. Wij adviseren u graag met het afsluiten van een annuleringsverzekering.

KORTLOPENDE REISVERZEKERING

Een reisverzekering is onontbeerlijk voor uw reis. Met name de dekking voor buitengewone kosten is belangrijk als u in het buitenland iets overkomt of wanneer u plotseling wordt teruggeroepen bijvoorbeeld omdat een familielid in de 1e of 2e graad in Nederland iets is overkomen. Daarnaast is het zaak dat u in het buitenland tegen kostprijs bent verzekerd voor geneeskundige kosten.
Wij adviseren u graag met het afsluiten van een reisverzekering.