nieuws aanbiedingen
terug    

FLOTTIELJEZEILEN KOS (DODEKANESOS) - GRIEKENLAND

 


Flottieljezeilen vanuit Kos is zeer geschikt voor de wat meer ervaren zeilers. Ontdek met gegarandeerd goede zeilomstandigheden de historische eilandjes in de Dodekanesos. Tijdens deze 1- of 2-weekse flottielje worden er ook enkele plaatsjes langs de Turkse kust aangedaan. De flottieljebegeleiding is Engelstalig.

De vaarroute
De vaarroutes van de flottielje vanuit Kos zijn de ‘Kalymnos route’ en de ‘Symi route’. Beide routes beginnen en eindigen in Kos. Welke route er wanneer wordt gevaren is afhankelijk van de vertrekdatum.
Bij een twee weekse flottielje worden deze routes gecombineerd.

Schepen
Voor een overzicht van de schepen kunt u kijken in het menu bij prijzen > overzicht flottieljes. Hier ziet u per flottielje een tabel met een aantal schepen en bijbehorende prijzen genoemd. Staat het door u gewenste schip er niet tussen, kijk dan in de wizard op de homepage of neem contact op via het contactformulier of telefonisch.

Vertrekdata 2023
Iedere zaterdag van 13 mei tm 21 oktober, waar om de week de 
Kalymnos-, dan wel de Symi route gevaren wordt.

Accommodatie aan wal
Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet alleen maar wilt zeilen, maar ook nog enige tijd aan wal wilt verblijven. Ook in dat geval hebben wij op Kos genoeg aanbod aan accommodaties.
Klimaattabel gemiddelden:
Dodekanesos
mei
juni
juli
aug
sept
okt
Dagtemperatuur
25
30
32
33
29
25
Uren zon
10
12
13
12
10
8

 

 

 Kos weergeven op een grotere kaart
 

terug