nieuws aanbiedingen
terug    

De Ionian Beach Club - Achaia


De Ionian Beach Club ligt aan een prachtig zandstrand langs de kust van het historische Achaia, in het noordwesten van de Peloponnesos. De Club vormt de ideale plek voor een actieve vakantie met de nadruk op zeilen. Bovendien leent de omgeving zich bij uitstek voor allerlei uitstapjes en dagtrips.

Het is een ideaal vakantiedorp voor het hele gezin, met halfpension en uitstekende faciliteiten, waarbij diverse watersporten inbegrepen zijn bij de prijs van de vakantie. Een weekje in onze Beach Club is bovendien perfect te combineren met een flottieljevakantie. De Ionian Beach Club telt 80 bungalows op een groot tuinencomplex (ruim 2600 hectare!) dat pal aan een lang zandstrand ligt. Aan het strand direct voor het hoofdgebouw starten de verschillende zeilactiviteiten. Zwem- en vaarwater zijn daar natuurlijk zorgvuldig van elkaar gescheiden.

Het traditionele vissersdorpje Achaia en de markt in Kato Achaia liggen vlakbij. Andere bezienswaardigheden die absoluut een uitstapje waard zijn, zijn onder meer het oude Olympia (de bakermat van de Olympische Spelen), en de stad Patras met zijn kasteel en beroemde Achaia Klaus wijnmuseum. Iets verder langs de kust hebt u schitterend zicht op de nieuwe Rion-Antirion brug, één van de langste hangbruggen ter wereld, die de Peloponnesos met het vaste land verbindt en de ideale route vormt om het oude Delphi te bezoeken. Naar het westen liggen de lagunes van Araxos en Metochi, internationaal vermaarde waterreservaten. De accommodatie bestaat uit half pension met dagelijks ontbijt en diner. Gebruik van de zeil- en windsurfuitrusting, onder toezicht van gekwalificeerde zeilinstructeurs, is inbegrepen

Onze zeilclub heeft plek voor wel 60 gasten en wordt gerund door ons eigen team van gekwalificeerde instructeurs en veiligheidsmensen. U kunt er windsurfen en zeilen in bootjes van oplopend formaat, tot catamarans aan toe. Het zijn allemaal nieuwe bootjes, van 2006 of later. Tevens beschikken wij over een 32-voets zeiljacht (9,75 meter) voor dagtochten en introductielessen voorafgaand aan het flottieljezeilen. Voor iedereen die de tweede week een flottielje heeft geboekt wordt de transfer naar de flottieljehaven op Poros gecombineerd met een bezoekje onderweg aan het beroemde oude amfitheater en park bij Epdauros. Deze reis duurt ongeveer drie uur.

 

Prijzen 2014 (op aanvraag), per persoon per week (aankomst op zaterdag en zondag)
Verzorging: Half Pension
 
 
 
 
 
2-persoonskamer
 
 
 
 
 
1e kind tot 16 jaar
 
 
 
 
 
2e kind tot 16 jaar
 
 
 
 
 
Superior familiekamer
 
 
 
 
 
Superior bungalow zeezicht supplement
 
 
 
 
 
5e bed in superior familiekamer
 
 
 
 
 

Babybed ca €10 per dag
Single supplement: 50%
Kinderkorting: kinderen in eigen kamer ontvangen 10% korting op de volwassenenprijs

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:
• Accommodatie

• Transfer
• Gratis gebruik van o.a. dingies, windsurf en catamarans.

Transfer luchthaven-Beach Club-Marina (of vanuit Poros) is inclusief! Overige transfers op aanvraag

Cursusmogelijkheden:
2-daagse dinghy- of windsurfcursus
2-daagse flottielje-opfriscursus
5-daagse pre-flottieljecursus

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en vluchten kunt u contact met ons opnemen.

Klik hier voor vluchtinformatie en een reis- en annuleringskostenverzekering
Van toepassing zijn de reis-en reserveringsvoorwaarden van Triptiq Sailing.