nieuws aanbiedingen
terug    

MEEZEILEN CARAÏBEN

Als vaargebied hebben de Caribbean heel wat te bieden: schoonheid, een scala van adembenemende kleuren, en ideale zeilomstandigheden. Triptiq Sailing biedt meezeilvakanties vanaf diverse eilanden en met een verschillende lengte.
Ook kunt u voor het Caraïbisch Gebied exclusieve zeiltochten met schipper en/of hostess boeken.
De ambiance en sfeer zullen absoluut voor een onvergetelijke vakantie zorgen, voor groepen tot 8 personen.


De Caraïbische archipel strekt zich in zijn totaliteit uit over een boog van 4.760 km, vanaf de westelijke punt van Cuba tot aan Aruba, voor de kust van Venezuela. De Bovenwindse Eilanden vormen dan weer het 1.000 km lange oostelijk deel van deze boog, tussen de Maagdeneilanden en Grenada.

De Caraïben hebben als vaargebied het nodige te bieden: schoonheid, een scala van adembenemende kleuren, en ideale zeilomstandigheden. Triptiq Sailing biedt meezeilvakanties vanaf diverse eilanden en van diverse lengten.

De Caraïben vormen de perfecte omgeving voor een geslaagd zeilbeleving.
De eilandengroep de kleine Antillen vormt een halve cirkel tussen Porto Rico in het noordwesten en Venezuela in het zuiden. De eilanden verschillen enorm van elkaar, maar bieden stuk voor stuk prachtig verscholen ankerplaatsen en schitterende, aan palmbossen grenzende witte stranden. Laat uzelf meevoeren in een relaxte levensstijl zonder stress.

Het weerbeeld in de Caraïben is tropisch. De zon schijnt er nagenoeg altijd, wat neerkomt op zo'n 12 uur per dag. De temperatuur is vrij constant over het hele jaar, met een gemiddelde van 27° Celsius. Het droge seizoen loopt van december tot mei, de regentijd van juni tot oktober. Maar ook enkele verfrissende regenbuien leveren nog prima zeilcondities op. Het hele jaar door waait er een oostelijke wind, kracht 2 to 5.

Wij bieden verschillende meezeilreizen aan naar Grenada
Martinique 15 dgnMartinique 8 dgnBritisch Virgin Islands (BVI vanuit Tortola of St. Maarten) en naar Cuba.