nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOAT ZEILEN GRIEKENLAND

Griekenland is als het ware verweven met de Middellandse Zee. Van de circa 1450 eilanden die het land kent zijn er 160 bewoond. Griekenland is het perfecte land om te zeilen: aangename temperaturen, goede zeilwind en schilderachtige, kleine haventjes. Daarnaast zijn er vele oude schatten, overblijfselen en opgravingen uit een oud verleden te vinden.

Het weerbeeld in Griekenland toont, hoe kan het ook anders, een mediterraan klimaat. De temperaturen liggen rond de 28° C en zijn bijzonder aangenaam, hoewel vooral in Athene ook temperaturen van 40 graden niet ongewoon zijn. Op de eilanden waait in de zomer de Meltemi, een noordenwind die zorgt voor de broodnodige verkoeling. Voor- en naseizoen kennen overigens koele nachten.


Bestemmingen Bareboat Zeilvakantie Griekenland
Triptiq Sailing verhuurt zeilschepen vanaf de volgende bestemmingen:
Saronische en Argolische zee: Athene, Lavrion, Nafplion en Poros (met eind oktober de Round Poros Race!)
Cycladen: Naxos, Paros en Mykonos
Sporaden: Skopelos, Skiathos en Volos
Dodekanesos: Kos en Rhodos
Ionische zee: Corfu, Preveza, Lefkas, Kefalonie en Zakynthos
Noordelijke en Oostelijk Egeïsche zee: Kavala, Avdira

Pakketreizen Griekenland
Speciaal naar Lefkas, Corfu en Kos bieden wij ook pakketreizen aan, wat zoveel betekent dat de prijs all-in is. Dus inclusief uw vlucht, de transfer van en naar de luchthaven en de havengelden in de thuishaven. 
Op deze bestemmingen is een groot aanbod aan schepen beschikbaar. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste schip. Voor de prijzen en aanbiedingen gaat u naar onze zeilwizard.

U kunt elke zaterdag inschepen. In overleg is het eventueel ook mogelijk om voor een andere vertrekdag te kiezen.

Vluchten en/of transfers kunt u ook door Triptiq Sailing laten verzorgen. De vliegtarieven zijn afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. Desgewenst kunnen wij op aanvraag een complete prijsopgave voor u maken.