nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOAT ZEILEN KROATIE

Kroati�, voor uw ideale zeilvakantieKroatië, het land van de duizend eilanden, is zeer aantrekkelijk voor de zeilliefhebber. De vele bezienswaardigheden, prachtige stranden en helder blauwe zee maken Kroatie bij uitstek geschikt voor een avontuurlijke zeilvakantie.
Een mooie sfeerimpressie van zeilen langs de Kroatische kust vindt u in het verhaal dat Parool-reisjournaliste Aafke Jochems optekende toen zij meezeilde op een Triptiq-boot.

Het weer in Kroatië
Het weerbeeld toont in de zomermaanden aan de kust van Kroatië warm en droog weer, met veel zonuren per dag. De temperatuur loopt vanaf mei gestaag op tot tegen de 30 ºC in juli en augustus. In het voor- en naseizoen ligt het kwik tussen de 20 en 26 ºC. De wind is ’s middags meestal 4 tot 5 BFT.

Bestemmingen bareboat zeilvakanties Kroatie
Triptiq Sailing heeft schepen beschikbaar vanaf de volgende bestemmingen:

Split - Trogir - Sukosan - Dubrovnik - Pirovac - Sibenik/Zaton - Zadar - Murter - Pula - Biograd - Krvavica - Kastela - Murter - Rovinj

U kunt elke zaterdag inschepen. In overleg kunt u eventueel ook kiezen voor een andere vertrekdag.
 

Vluchten en/of transfers kunt u ook door Triptiq Sailing laten verzorgen. De vliegtarieven zijn afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. Desgewenst kunnen wij op aanvraag een complete prijsopgave voor u maken.

Zeilen Kroatie is de perfecte combinatie voor de ultieme zeilvakantie.