nieuws aanbiedingen
terug    

FLOTTIELJEZEILEN PHUKET - THAILAND

 

 

Het vaargebied van deze flottielje is de Noordelijke Andaman Zee. Bezoek Ko Khao Phing Kan, het eiland beroemd gemaakt door de James Bond film 'The Man with the Golden Gun'. De route bezoekt ook andere veel gefotografeerde en gefilmde locaties, dus voor filmliefhebbers zijn er een aantal geweldige bezienswaardigheden te zien, waaronder de Phi Phi eilanden, het iconische beeld uit de film "The Beach". Thailand heeft zoveel te bieden en de gastvrije mensen willen u graag de cultuur en keuken van dit prachtige deel van Azië laten ervaren. Het flottieljezeilen Thailand vertrekt vanuit de haven van Phuket. De flottieljebegeleiding is Engelstalig.

De vaarroute
De Eilanden-route neemt ons mee op een omzeiling van de Noordelijke Andaman Zee. We verkennen Koh Hong, Koh Panyi, Ko Yao Noi, Railay Beach, Phi Phi Island en Lawa Island.

Schepen
Voor een overzicht van de schepen kunt u kijken in het menu bij prijzen > overzicht flottieljes. Hier ziet u per flottielje een tabel met een aantal schepen en bijbehorende prijzen genoemd. Staat het door u gewenste schip er niet tussen, kijk dan in de wizard op de homepage of neem contact op via het contactformulier of telefonisch. Het is mogelijk één week flottielje te boeken, eventueel aangevuld met één of meer weken bareboat zeilen.


Vertrekdata 2023
Vertrek is elke zaterdag tussen 23/01/2023 tm 25/03/2023. Aanvullende informatie op aanvraag.
Eilanden route(11 dagen) : 23/1, 1/2, 11/2, 22/2, 4/3, 15/3, 25/3Het weer in De Noordelijke Andaman Zee

Het flottieljeseizoen in Thailand loopt van januari tot half april. Temperaturen variëren van midden 20 tot laag 30. Een beetje regen is te verwachten, maar januari tot april zijn de droogste maanden van het jaar. De zon is consistent, met een gemiddelde van 8 uur per dag. De zeetemperatuur is hoog, dankzij het relatief ondiepe water, met een gemiddelde van 28 tot 29 graden Celsius. Overheersende winden komen uit het noorden of noordwesten en zijn meestal kracht 3-4, lokaal 5.

Klimaattabel gemiddelden- bron:
Andaman Zee
januari
februari
maart
april
Dagtemperatuur (nacht)
32 (23)
33 (23)
33 (24)
33 (24)
Uren zon
9
9
9
8
Zeewater temp.
28
29
29
29
Dagen regen
6
4
5
10