nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOATZEILEN TAHITI - Voorbeeld vaarroute 8 dagen

Onderstaande bareboat route dient slechts als voorbeeld, om u een indruk te geven hoe de zuidelijke route naar de Radama Archipel eruit zou kunnen zien. U kunt uw zeilvakantie naar wens verlengen of inkorten. De aangegeven prijzen zijn per week berekend.

Gauguin Dream - 8 dagen Tahiti - Moorea - Tahiti

Tahiti, Frans Polynesie, een schitterende bestemming voor uw bareboat zeilvakantieDag 1: TAHITI
Welkom aan boord, in de Marina Taiana Papeete. Koers over open zee door de Taapuna pass. Een tocht van drie uur naar het zuiden van het eiland. Ontdek de westkust van Tahiti om vervolgens voor anker te gaan in Papearii bay.

Dag 2: TAHITI ITI (Schiereiland van Tahiti)
U kunt een tour van een halve dag over het eiland maken, om de woeste valeien van Tahiti, de botanische tuin van Papearii en het Gauguin museum te bezichtigen. En dan terug aan boord voor een panoramische lunch. Een tocht van een uur brengt u dan bij Tapueraha bay, de historische ankerplaats voor de Franse vloot. U kunt hier snorkelen en kayaken.

Dag 3: TAHITI - MOOREA
Voor dag en dauw vertrekken naar Moorea island, dat op vier uur varen ligt. Aankomst rond de middag en voor anker in de Vaiare Baai. Lunch aan boord en tijd voor ontspanning in de vorm van zwemmen, wandelen over het witte strand van Moorea, kayaken of snorkelen

Dag 4: MOOREA - BAIE DE VAIARE
U kunt een halve dag uittrekken om Moorea island beter te leren kennen. Vervolgens lunch aan boord en een tocht van drie uur naar de noordkust van Moorea. Aankomst bij zonsondergang in Opunohu. Bay. Beleef een schitterende avond aan boord, terwijlu voor anker ligt in één van de beroemdste baaien van Frans Polynesië.

Dag 5: MOOREA - BAIE D'OPUNOHU
Een korte zeiltocht brengt u bij het dorp Papetoai. Ontdek de ongerepte lagune van Moorea. U kunt hier haaien en roggen gaan bekijken. De rest van de dag kunt u op het strand genieten, of gaan snorkelen.

bareboat zeilen bij Tahiti-Grote Oceaan, voor een andere zeilvakantieDag 6: MOOREA - PIHAENA
U kunt aan land een safari van een halve dag maken langs belvedere, ananasweg en polynesische archeologische opgravingen bezoeken. Lunch aan boord en een korte tocht naar Cook's bay.

Dag 7: MOOREA - COOK BAY
Na uzelf te hebben uitgeleefd in de diverse watersporten vertrekt u na de lunch weer voor een vier uur durende tocht terug naar Tahiti, Marina Taina.

Dag 7: TAHITI
Van boord in Marina Taina, Tahiti.