nieuws aanbiedingen
terug    

Over Triptiq

Triptiq Sailing is een onderdeel van het op de bedrijvenmarkt actieve Triptiq Incentive Travel (www.triptiq.nl), dat meetings, conferenties, (sail)events en teambuildingreizen organiseert voor uiteenlopende bedrijven.

Ruim 25 jaar ervaring
Triptiq Sailing verzorgt al jaren zeilvakanties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De onderneming is opgericht door Fred Arnold, die al ruim 25 jaar ervaring heeft in de reiswereld en heeft gewerkt voor diverse grote touroperators. Fred is zelf sinds jaar en dag een enthousiast zeiler, en vanuit die passie is zijn motivatie voortgekomen om ook voor u de passende zeilreis samen te stellen.

Betrouwbaarheid gegarandeerd
Dankzij de jarenlange ervaring in de reiswereld kan Triptiq Sailing putten uit een bijzonder waardevol en betrouwbaar netwerk. Wij vertegenwoordigen diverse grote rederijen en organisaties in het binnen- en buitenland. Als officieel agent van deze organisaties kunnen wij daarom betrouwbaarheid garanderen. Gebaseerd op onze ervaring is uit het beschikbare aanbod een kritische selectie gemaakt om tot een betrouwbaar, breed en voordelig programma voor u te komen.
Daarnaast zijn wij vanuit Triptiq Incentive Travel aangesloten bij SITE, een wereldwijde branchevereniging en een keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wat is SITE
SITE is een internationaal verbond van organisatoren van zakelijke groepsreizen en incentives. Aan het persoonsgebonden lidmaatschap van SITE gaat een strenge ballotage vooraf. Daarbij zijn verschillende referenties nodig, alsmede een aanbeveling van een ander SITE-lid. Op basis van het internationale netwerk van SITE beschikt Triptiq letterlijk over wereldwijde contacten, op alle denkbare bestemmingen. Bovendien bent u verzekerd van een behandeling die overeenkomt met de internationale "Code of Ethics" van SITE.