nieuws aanbiedingen
terug    

Meezeilen Malediven - Dream Baa & Raa Maldives

De vaarroute met de Dream Maldives - 11 dagen

De schipper zal, in overleg met u en waar mogelijk aansluitend op uw wensen, de route van de dag en de week bepalen. Ook de weersomstandigheden kunnen daarbij natuurlijk een rol spelen. Bekijk hieronder een voorbeeldroute van de Dream Maldives.

Dag 1: Hulhumale Lagoon – Kuda Bandos/Wataru
(1.15 uur)

Om 14.00 uur begint uw zeiltocht naar de Kuda Bandos of Kuda Wataru 
zandbank. De rest van de dag kunt u snorkelen, zwemmen en ontspannen op het strand en de avond doorbrengen op deze pittoreske locatie.

Dag 2: Kuda Bandos/Wataru - Boduhithi Finolhu (8 uur)
Na het ontbijt zeilen we kort, dan lunchen en later komen we aan in Boduhithi Finolhu, ook een zandbank waar weer gesnorkeld kan worden. Om 17.00 vaart u naar een lagoon, Ziyaaraiy Fushi genaamd, waar we ook zullen dineren.'s Nachts wordt er lang (zo'n acht uur) gevaren naar Goidhoo Atoll, waar we rond 6.30 aankomen.

Dag 3: Shahjahan zandbank - Innafushi (2 uur)
Ook hier is het prachtig snorkelen, met een wit poederstrand en met geluk treft u een manta rog. Na de lunch ankeren we in Innafushi, een onbewoond eiland.

Dag 4: Innafushi - Muthaafushi (4 uur)
Na het ontbijt varen we ongeveer vier uur naar Muthaafushi, een prachtig onbewoond eiland waar u een rondtocht kunt maken op het eiland of weer snorkelen en zwemmen. 

Dag 5: Maarikilu - Meedhoo - Raa Atoll (3,5 uur)
Op naar het volgende onbewoonde eiland, Maarikilu. U ontdekt de grote variëteit van tropische vegetatie. Laat in de middag zeilt u verder naar Meedhoo, een interessant dorpje met moderne wijken. De avond brengt u hier tussen de lokale bevolking door.


Dag 6: Kotte Faru - Vandhoo - Rasmaadhoo Island (3 uur)
Kotte Faru is ook zo'n onbewoond eiland waar we 's ochtends naartoe varen.
Daarna 
door naar Vandhoo, waar u weer goed kunt snorkelen. Later in de middag vaart u nog een half uur door naar Rasmaadhoo Island, een mooi en rustig lokaal dorpje.

Dag 7: Dhoragail - Gemana Finolhu 
Na het ontbijt zeilen we naar Dhoragail, waar we lunchen en door varen naar Gemana Finolhu. Hier is veel koraal te zien, wat het weer een goede snorkelplek maakt.
 

Dag 8: Funadhoo - Unoodhoo - Royal Island (3 uur)
Voor het middaguur komt u aan bij Funadhoo. Daar luncht u en verder naar Unoodhoo, ook weer een prachtig ongerept meer. 's Avonds ankeren we voor Royal Island.

Dag 9: Royal Island - Eydhafushi (8 uur)
Deze dag varen we eerst naar de zandbank, waar weer koraal te zien is en een str

and. Dan door naar het mooie, vredige dorp Eydhafushi. Dineren doen we aan boord en rond middernacht zeilen we door naar het noordelijke Male Atoll.

Dag 10: Eriyadhoo/Cuculu - Kuda Bandos/Sinam (5 uur)
Na het ontbijt komt u aan bij één van de twee locaties Eriyadhoo of Cuculu. Tijdens de lunch vaart u verder naar Kuda Bandos of de Sinam zandbank,waarna u doorzeilt naar Hulhumale' om rond zes uur aan te komen.

Dag 11: Om 7 uur 's ochtends gaat u van boord.