nieuws aanbiedingen
terug    

Vaarroute Mykonos & zuidelijke Cycladen

Een indrukwekkende tocht langs de Cycladen. De zeiltocht is zeer gevarieerd en voert langs diverse eilanden met vele bezienswaardigheden en geeft een goed indruk van het heden en verleden van Griekenland.

Er zijn 2 verschillende vaarrouten die gecombineerd kunnen worden voor een 2-weekse reis.

Mykonos route - week 2

Zaterdag (Mykonos)
Mykonos is één van de meest polulaire eilanden in de Aegeïsche zee met prachtige stranden, trendy winkels, goede restaurants en een bruisend nachtleven!

Zondag (Mykonos - Paros)
Naoussa aan de noordkant van het eiland is onze favorite plaats met gezellige lounch-bars en een sfeervolle vissershaven met een mooi zonsondergang.

Maandag (Paros – Schinoussa)
Schinoussa, het eiland van de zon en aan andere edelsteen in de top van de kleinere Cylcladen.
Geniet van de mooie wandelpaden voordat je van de lokale gerechten gaat genieten, waar de bewoners erg trots op zijn.  


Dinsdag (Schinoussa- Santorini)
Santorini is waarschijnlijk het meest gefotografeeerde eiland in de middelandse zee en zeilen we langs de indrukwekkende Caldera vulkaan.

Woensdag (Santorini – Folegandros)
Na het drukke en bruisende Santorini is Folegandros een heerlijk rustig en ontspannen eiland. Een avond bezoek aan de hoofdstad Chora met een spectaculair uitzicht over de Aegeïsche zee.

Donderdag (Folegandros- Piso Livadhi)
Piso Livadhi is een kleine pittoresk satdje en haven op Paros waar je heerlijk kunt relaxen en genieten  van de dagelijkse verse vis en een glas ouzo met ijs!  

Vrijdag  Piso Livadhi - Mykonos)
Nog tijd om Mykonos-stad te verkennen, een laatste middag op het strand van het nabijgelegen Agios Stefanos en een ontspannen maaltijd aan de kust. 

Zaterdag (Mykonos)
Uitschepen of verlenging van de vakantie om nog even te genieten van dit mooie eiland.