nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOATZEILEN SEYCHELLEN - Voorbeeld vaarroute 7 dagen

Bareboat zeilen bij de SeychellenOnderstaande route dient slechts als voorbeeld, om u een indruk te geven van de bezienswaardigheden, diversiteit aan eilanden

Dag 1: Bay Ste Anne
Bezoek de betoverende Vallée de Mai, die op de UNESCO lijst van werelderfgoed staat. Imposante, meer dan 40 meter hoge kokospalmen zorgen letterlijk voor een bladerdak. 's Nachts voor anker in de Bay Ste Anne.

Dag 2: Ste Anne Bay - Curieuse- 8 (zee)mijl
Zeil naar St Pierre, een typisch Seychellen-eiland. Ook een schitterende plek om te snorkelen. Als u naar Curieuse zeilt en stopt bij Anse San José, kunt u via een wandeling van drie kwartier door de mangrove-bossen van het Marine National Park. U komt dan aan de andere kant van het eiland bij de reuzenschildpadden, niet over het hoofd te zien.

Dag 3: Curieuse - Cousin Island - Anse Lazio - 9 (zee)mijl
Cousin Island is een natuurgebied en vogelreservaat waar zeldzame soorten leven. Het eiland meet niet meer dan 800 meter, en is alleen van dinsdag tot vrijdag te bezoeken. 's Nachts voor anker bij Anse Lazio, misschien wel het mooiste strand van de Seychellen

Dag 4: Anse Lazio - La Digue
La Digue is een eenvoudig eiland zonder veel luxe. Waarschijnlijk daarom is het ook een heel rustig eiland. Maar het is wel één van de mooiste eilanden van de archipel. Geen auto's, alleen fietsen, paarden en ossenkarren. Voor anker buiten de haven.

Geniet op een prachtige catamaran bij de SeychellenDag 5: Marianne en Félicité Islands - Cocoseiland - 13 (zee)mijl
Cocoseiland biedt een onvergetelijk snorkelgebied. De veelheid aan kleuren en vissoorten onder water is fantastisch. Voor de avond weer terugzeilen naar La Digue.

Dag 6: La Digue - Grande Soeur island - Bay Ste Anne (Praslin) - 11 (zee)mijl
Ten westen van Grande Soeur kunt u voor anker. Breng dan een bezoek aan het eiland dat bestaat uit twee rotsige heuvels, met elkaar verbonden door een laaggelegen landtong. Bij het snorkelen kunt u hier zeeschildpadden tegenkomen. De oostkust heeft schitterend witte zandstranden.
Het eiland is toegankelijk van maandag tot vrijdag en om te overnachten kunt u terugkeren naar Baie Sainte Anne.

De Seychellen: palmen, azuurblauw water en witte strandenDag 7
Van boord in de thuishaven om 9 uur 's morgens. U kunt een transfer nemen naar de luchthaven voor uw retourvlucht naar Nederland, of uw verblijf verlengen in één van de accommodaties die Triptiq Sailing voor u op de Seychellen beschikbaar heeft.
Vluchten en/of transfers kunt u ook door Triptiq Sailing laten verzorgen. De vliegtarieven zijn afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat. Desgewenst kunnen wij op aanvraag een complete prijsopgave voor u maken.

terug