nieuws aanbiedingen
terug    

Vaarroute Frankrijk - Cassis route

Zaterdag (Port Pin Rolland)
Vlieg naar Marseille gevolgd door de transfer naar de marina van Port Pin Rolland voor inscheping.

Zondag (La Ciotat - 21 nm)
Na een stuk zeilen wordt er een zwem stop gemaakt bij het lieflijke Ile D'Embiez, waarna u door gaat naar het interessante La Ciotat. Daar wordt u verwelkomd met een punch feest en diner op de kade.

Maandag (Ile Frioul - 20 nm)
De route loopt langs het spectaculaire Calanques Nationaal Park waar u heerlijk kunt zwemmen. Vanaf het eiland kunt u in 15 minuten naar het fascinerende oude stadscentrum van Marseille gaan. 

Dinsdag (Cassis - 14 nm)
In een aangename groene omgeving kunt u aan de mooring boei in Port Miou. Het historische plaatsje Cassis kunt u te voet in 20 minuten bereiken en is zeker de moeite waard, vanwege het uitzicht alleen al.

Woensdag (Bandol - 12 nm - ankeren)
De kust van dit plezierige stadje is gedomineerd door de Marina, waar zeer ruime keuze is in bistros, café's, bars en boulangeries.

Donderdag (zelfstandig zeilen)
Voor uw dag zelstandig zeilen raden wij het unieke Ile de Porquerolles aan, een eiland van de kust met ruime ankermogelijkheid.

Vrijdag (zelfstandig zeilen / afscheidsdiner)
Als u één week hebt mee gezeild, of uw tweede week heeft gehad, wordt u in de haven verwacht voor een afscheidsdiner in het lokale restaurant. Als u twee weken meezeilt is vandaag ook vrij om zelfstandig te zeilen. 

Zaterdag (Port Pin Rolland)
Aankomst in de haven.