nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOATZEILEN CUBA - Voorbeeld vaarroute 8 dagen

Deze voorbeeldroute vertrek vanuit Cienfuegos en doet onder andere Cayo de Dios, Cayo Largo en Cayo de Rosario aan. Tijdens deze 8 daagse zeilreis ontdekt u de witte zandstranden met hoge palmbomen, de prachtige onderwaterwereld en niet te vergeten de onbewoonde eilanden die het ontdekken meer dan waard zijn.

Voorbeeldroute 8 dagen

Dag 1: CIENFUEGOS 
Inschepen om 13:00 uur. Cienfuegos is een van Cuba's grootste en meest welvarende steden, vol met uitgaansgelegenheden en eetgelegenheden. De stad is een centrum van activiteit om te genieten van de Cubaanse cultuur en te winkelen.

Baraboatzeilen Caraiben Cuba - hagelwitte strandenDag 2: Cienfuegos - Guano del este 
De volgende ochtend vertrekt u richting Guano del este. Onderweg zijn er verschillende stranden om te zwemmen, snorkelen, lunchen en vissen. Eind van de dag kunt u voor anker bij Playa Sirena.

Dag 3: Playa Sirena - Cayo largo
Na de lunch zeilen we naar Cayo Largo. Shoppen of een bezoek aan een zeeschildpadden 'farm'. De nacht brengen we door in de haven waar ook de lokale nachtclub is gevestigd.

Dag 4: Cayo Largo - ballanetos - quinto canal

Dag 5: Quinto Canal - Cayo Rosario
Vandaag zeilen we naar Cayo Rosario om de ochtend te verblijven. Na de lunch aan boord gaan we voor anker in een baai waar je met honderden felgekleurde vissen kunt zwemmen.

Bareboatzeilen Caraiben Cuba - MangrovebosDag 6: Cayo Rosario - Cayo estopa - Cayo Rico
U kunt 's Morgens een mooi strand opzoeken bij Canal del Estopa. Hier kunnen we de hele ochtend zwemmen en ontspannen. 
Cayo Rico. Zwemmen in het kristalheldere water. Kajakken, wandelen op het eiland, een ontmoeting met de leguanen.

Dag 7: Cayo Rico - Cayo Sal
Hier kunt u snorkelen op het koraalrif of strandjutten.

Day 8: Cayo Sal - CIENFUEGOS
Na het ontbijt is er genoeg tijd om te zwemmen, snorkelen, kajakken en te ontspannen. We zeilen deze laatste dag naar verschillende prachtige stranden.