nieuws aanbiedingen
terug    

Meezeilen Malediven - Dream Maldives

De vaarroute met de Dream Maldives - 8 dagen

De schipper zal, in overleg met u en waar mogelijk aansluitend op uw wensen, de route van de dag en de week bepalen. Ook de weersomstandigheden kunnen daarbij natuurlijk een rol spelen. Bekijk hieronder een voorbeeldroute van de Dream Maldives.

Dag 1: Hulhumale Lagoon – Eyboodhoo Lagoon
(Zuid Malé Atoll). (2 uur)
Nadat u binnen en kwartier met de hogesnelheidsboot bent vervoerd vanaf het internatioale vliegveld van Male gaat u in de haven van Hulhumale aan boord van onze catamaran. Lunch heeft u aan boord en rond 16:00 uur vertrekken we richting Eyboodhoo Lagoon om te zwemmen en snorkelen. Hier gaan we voor anker en dineren aan boord.

Dag 2: Eyboodhoo Lagoon – Sexy Beach San Bank - Bodukashihura. (5,5 uur)
Na het ontbijt en ongeveer 1 uur zeilen, zul je een paradijs op aarde ontdekken; Sand Bank (ook wel Sexy Beach genoemd). Daarna zal tijdens het zeilen lunch geserveerd worden en na 4,5 uur komen we aan in Bodukashihura. Een onbewoond eiland omgeven door een rif met een overvloed aan mooie vissen. Zwemmen en snorkelen is ook hier weer een aanrader. De nacht wordt hier voor anker doorgebracht.

Dag 3: Bodukashihura – Meerufenfushi - Dhiggiri
(Ari Atoll). (2,5 uur)
Na het ontbijt zeilen we in ongeveer 1 uur naar Meerufenfushi. Eén van de mooiste eilanden van de Malediven, met een kleine lagoon palmbomen en een paradijselijk strand. Tijdens de lunch zeilen we naar Dhigghiri, een privé-eiland. Het eiland staat vol met witte en groene huisjes. De tuinen daarvan, vol met broodbomen en mangobomen, zijn schitterend onderhouden. Er zijn ook prachtige schelpenstranden waar de mooiste schelpen te vinden zijn.


Dag 4: Dhiggiri - Alikoi Rah Sand Bank - Raiy Dhiggaa (Ari Atoll) (2,5 uur)
In 30 minuten zeilen we naar Alikoi Rah Sand Bank. Zwemmen, snorkelen, kayakken en relaxen. Dan gaan we tijdens de lunch in 2 uur naar Raiy Dhiggaa, ook weer een privé-eiland met slechts twee bewoners, de beheerders.

Dag 5: Raiy Dhiggaa - Sand Bank - Daghetti (Ari Atoll) ( 3,5 uur)
Nog maar eens een ochtend zoals gisteren, gewoon omdat het zo heerlijk is. Daarna in 1,5 uur naar Sand Bank. Hier kun je bij het Ranveli Resort gebruik maken van het duikcentrum. In de avond zullen we weer verder zeilen naar Daghetti met winkeltjes en leuke boetiekjes. Diner aan boord.

Dag 6: Daghetti – Manta Sand Bank - Guraidhoo (Malé Atoll) (5 uur)
Tijdens het ontbijt varen we in 4 uur naar het zuiden van Malé Atoll. Met wat geluk kun je Manta roggen zien en er zelfs mee zwemmen. Daarna zeilen we verder naar Guraidhoo. Voor de liefhebber zijn er leuke boetiekjes en souvenirshops in het dorp. Diner aan boord.

Dag 7: Guraidhoo – Maadhoo Finolhu - Hulhumalé Lagoon (4 uur)
Ontbijt, zwemmen, snorkelen nabij Maadhoo Finolu. Na de lunch rond 14:00 uur naar Malé en Hulhumale waar we rond 17:00 aankomen.

Dag 8: 's Ochtends vroeg gaat u van boord.