nieuws aanbiedingen
terug    

BAREBOATZEILEN MEXICO - Voorbeeld vaarroute 8 dagen

Onderstaande bareboat route dient als voorbeeld, om een indruk te geven hoe een route in de Golf van Californie vanuit La Paz, Mexico eruit zou kunnen zien. U kunt uw zeilvakantie naar wens verlengen of inkorten.

Tahiti, Frans Polynesie, een schitterende bestemming voor uw bareboat zeilvakantieRoutebeschrijving 8 dagen - La Paz

Dag 1 - La Paz
Inchecken en bevoorraden en afhankelijk van het tijdstip uitvaren. (of de volgende dag)  

Dag 2 - La Paz naar Ensenada Grande, Isla Partida
Ensenada Grande is een populaire ankerplaats met zijn pittoreske turquoise wateren, rotsachtige kliffen en witte zandstranden. U kunt hier snorkelen langs de rotsachtige kusten of genieten van de prachtige wandeling door de arroyos.

Dag 3 - Ensenada Grande naar Los Islotes (Dag Stop) en San Evaristo
Ligt vlak bij de noordwestelijke puntje van Isala Partida is Los Islotes beroemd om zijn zeeleeuwen kolonie. Het Nationaal Park heeft boeien geïnstalleerd voor het gebruik van dinghy's op zowel de noordelijke en zuidelijke oever van Los Islotes. Gelegen op het zuidwesten van Los Islotes ligt El Bajito, een populaire duikplaats met een verscheidenheid aan tropische vissen.
Neem een ​​korte zeiltocht naar San 
Evaristo, een heel klein vissersdorp, voor de nacht op een goed beschermde ankerplaats.

Dag 4 - San Evaristo naar Isla San Francisco
Witte zandstranden, rode rotsen en kristalhelder water maken de halvemaanvormige baai van Isla San Francisco ook een populaire ankerplaats. In deze perfecte baai kunt u uitstekend wandelen, snorkelen, vissen of loungen op de
strand. Deze ruime baai (met een stevige bodem) is een goede ankerplaats.
 
Dag 5 - Isla San Francisco naar Amortajada, Isla San Jose
De ankerplaats bij Amortajada is gelegen op het zuidwestelijke puntje van Isla San Joe. Niet alleen om te overnachen maar ook een mooie plaats om even een paar uur te varen met de dinghy of kayak door de mangroven naar de belangrijkste lagune is het hoogtepunt op Amortajada. Vergeet niet een ​​verrekijker mee te nemen om de sneeuw witte zilverreigers te beijken.

Dag 6 - Amortajada naar Bahia Gabriel, Isla Espirtu Santo
Bahia San Gabriel is een schitterende ruime baai met één van de mooiste witte zandstranden aan de westelijke oever van Isla Espiritu Santo. Een pad door de kleine arroyo aan de zuidelijke einde van het strand verbindt Bahia San Gabriel
met het enorme witte zandstrand en Playa Bonanza op de oostelijke oever van het eiland. De rotsachtige westelijke oever van Punta Prieta en de zuidelijke punt van de Ensenada de la Dispensa zijn uitstekende plaatsen om te snorkelen.


bareboat zeilen bij Tahiti-Grote Oceaan, voor een andere zeilvakantie

Dag 7 - Isla Espirtu Santo naar Puerto Balandra
Puerto Balandra  is een ideale ankerbaai met een mooie wit zandstrand en schitterend blauw water en de beroemde Paddestoel rots:  "El Hongo."
U kunt hier prachtig snorkelen, kajakken en wandelen.

Dag 8 - Puerto Balandra naar La Paz
Korte zeiltocht terug naar de Dream Yacht base om vóór 10:00 uit te schepen.