nieuws aanbiedingen
terug    

Voorbeeld vaarroute Britisch Virgin Islands Cruise vanaf St. Maarten 8 dagen

 

Deze meezeilreis vertrekt vanuit de jachthaven Fort Louis in Marigot op het eiland Sint Maarten. De directe vluchten naar Juliana International Airport besparen u veel tijd. Tijdens deze 8 daagse zeilreis ontdekt u de witte zandstranden met hoge palmbomen, de prachtige onderwaterwereld en niet te vergeten de onbewoonde eilanden die het ontdekken meer dan waard zijn.

Dag 1: St. Maarten
Inschepen om 18:00 uur in de jachthaven Fort Louis in Marigot.


Dag 2: Norman Island
We zeilen naar de grotten bij Norman Island en komen aan bij een van de meest legendarische locaties in de geschiedenis van de piraten. Er is genoeg tijd om te zwemmen en snorkelen rond de schatten in het kristal heldere water van de Caraïbische zee.
De kapitein verteld u over de mythes van deze grotten en welke schatten er gevonden zijn. Daarna varen we door naar The Bight alwaar u kunt genieten van een drankje aan de drijvende bar.

Dag 3: Peter Island
Na het ontbijt is er nog even tijd om te zwemmen voordat we verder zeilen langs de prachtige kust van Peter Island. We gaan voor anker bij Salt Island. Dit is de laatste rustplaats van de RMS-Rhone die in 1896 na een hevige orkaan met bemanning ten onder is gegaan. Nu is dit schip een geliefde plaats voor duikers en snorkelaars. Vervolgens zeilen we verder naar The Baths op het eiland Virgin Gorda. Aan te raden is de korte wandeling door de granieten rotsen naar Devils Bay. Hier zult u zien waar de Maagdeneilanden zo beroemd om zijn. Terug op de boot zeilen we langs de ruige kust van Virgin Gorda naar The Bitter End Yacht Club. Hier hebben we diner aan boord. De avond kunt u vrij besteden aan land.

Dag 4: Anegada Island
Vandaag zeilen we naar het eiland Anegada, dat is omgeven door 's werelds derde grootste levende koraalrif. Dit is de perfecte plek om te ontspannen op het witte strand. Vergeet niet de stranden Loblolly en Cow Wreck Beach te bezoeken.

Dag 5: Virgin Gorda
Na het ontbijt zeilen we terug naar Virgin Gorda. Hier gaan we voor anker en hebben lunch aan boord. Daarna zeilen we door naar Marina Cay, een privé Island Resort aan de oostkant van Tortola. Hier kunt u aan land gaan en naar de live-muziek luisteren. Diner aan boord.

Dag 6: Guana Island - Jost Van Dyke
Ontbijt bij Monkey Point op het eiland Guana. Je kunt deze dag kiezen voor excursies. Kies je ervoor bij de boot te blijven dan nemen we je mee naar mooie snorkel plekken. We gaan voor anker bij Green Cay, een klein eiland voor de kust van Jost Van Dyke. Green Cay is zo klein dat je er in slechts vijf minuten omheen kunt lopen.

Dag 7: White Bay
White Bay is een prachtig wit strand met kokosnootpalmen. Breng een bezoek aan de Soggy Dollar Bar waar de 'Painkiller' cocktail werd uitgevonden. Hier verblijven we een groot deel van de dag voordat we in de namiddag terug keren naar St. Maarten.

Dag 8: St. Maarten
Aankomst in de jachthaven van Marigot. Na het ontbijt gaat u van boord.