nieuws aanbiedingen
terug    

Voorbeeld vaarroute Britisch Virgin Islands Cruise vanaf Tortola 8 dagen

Dag 1: Tortola
Aankomst in Tortola met diner aan boord in de marina.

Dag 2: Tortola - Prickly Pear Island (12 nm)
U vertrekt naar het Baths Marine Park. Geniet daar van het snorkelen of een wandeling op het strand naar Devil Bay. Na de lunch zeilt u naar het Prickly Pear Island gelegen in de Virgin Gorda Sound.


Dag 3: Prickly Pear Island - Anegada (12 nm)
's Ochtends vertrekt u vroeg naar Anegada. Hier gaat u voor anker, wordt een lunch bereid en kunt u een safari bus nemen, waar het prachtige Sunken Island te zien is met flamingos, zoutbanken en adembenemende witte stranden.


Dag 4: Anegada - Cane Garden Bay (16 nm)
Weer een vroeg vertrek om na ongeveer twee uur zeilen aan te komen bij Monkey Point op Guana Island. Dit wordt beschreven als één van de beste snorkellocaties, vanwege de hoeveelheid aan schildpadden en vissen die vlak langs de kant zwemmen. Daarna kunt u weer wat eten en zeilt u verder naar Cane Garden Bay om te overnachten.

Dag 5: Cane Garden Bay - Great Harbor (4,5 nm)

Vandaag kunt u een Nationaal Park bezoeken op Sandy Cay. De bemanning brengt u dan naar het vaste land. Daarna kunt u voor anker in de White Bay, waar wordt geluncht en verder gevaren naar de Great Harbor.

Dag 6: Great Harbor - Bight Bay (7 nm)

Rond half tien zet u zeil naar Soppers Hole Marina, een prachtige Carribische haven die zeker het bezoeken waard is. Na de lunch wordt er naar het Indians Marine Park genavigeerd, waar u kunt snorkelen in kristalhelder water. In de Bight Bay zult u overnachten en een bezoek brengen aan de bekende bar van William Thornton, een schip dat is omgebouwd tot bar.

Dag 7: Bight Bay - Cooper Island (7,5 nm)
Er wordt zeil gezet naar het Rhone Marine Park, waar u kunt snorkelen rond een wrak dat in 1867 gezonken is tijdens een orkaan. Uw laatste avond brengt u 

door bij Manchioneel Bay op Cooper Island. Dit strand wordt vaak de 

beste van de hele BVI genoemd.

Dag 8: Cooper Island - Tortola (3 nm)
Op de laatste dag zeilt u terug naar de Hodges Creek Marina op Tortola en scheept u uit om 9.00 uur.