nieuws aanbiedingen
terug    

Vaarroute Trogir (Seget Donji) - Flottielje Noordroute


Een indrukwekkende tocht langs de Dalmatische kust. De zeiltocht is zeer gevarieerd en voert langs diverse eilanden met vele bezienswaardigheden en geeft een goed indruk van het heden en verleden van Kroatië.


De vaarroute verschilt per week. Omdat deze flottielje verschillende routes vaart kan men twee weken zeilen zonder de zelfde havens aan te doen.
De 2-weekse zeilers hoeven na een week niet terug naar de thuisbasis maar kunnen even alleen op avontuur.

Noordroute

Zaterdag (Trogir)
Stort je op Seget Donji Marina in Trogir. De jachthaven heeft een restaurant en bar, minimarket en douches/wc. Het ligt ook slechts 10 minuten rijden van het historische stadje Trogir dat opde Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Zondag (Rogoznica, Marina Frappa, 16 nm)
Marina Frappa is een mooie jachthaven in het mooie vissersplaatsje Rogoznoica.

Maandag (Zlarin eiland, 26 nm)
Bekend als het 'Gouden Eiland' vanwege zijn ongerepte schoonheid, is Zlarin een klein eiland vol idylische baaien en zandstranden.

Dinsdag (Skradin, 11 nm)
Een reis over de rivier naar Skradin is een must voor iedereen. Geniet van een middagexcursie naar de Krka-watervallen en het Nationale park.

Woensdag (Kaprije eiland, 17 nm)
Met een oppervlakte van iets minder dan 10 vierkante kilometer en zonder auto's, is dit eiland een ideale lokaie om te voet te verkennen. Geniet van een ontspannen maaltijd in een van de uitstekende restaurants.

Donderdag (Veli Drvenik eiland, 29 nm)
Veli Drvenik eiland is een echt natuurkijk juweeltje. U kunt hier genieten van de rust, stilte en de ruige charme van het eiland.

Vrijdag 
Het één-weekse flottielje keert terug naar Trogir (18 nm) voor een afscheidsavondmaal. Degenen die in de twee weken durende vloot meevaren, kunnen kiezen om zelfstandig te zeilen voordat ze zondag weer bij de vloot zijn. Prvic Luk is een populaire ankerplaats.

Zaterdag (Trogir)
Uitstappen bij Seget Donji Marina.