nieuws aanbiedingen
terug    

Vaarroute Trogir (Seget Donji) - Flottielje Zuidroute

Een indrukwekkende tocht langs de Dalmatische kust. De zeiltocht is zeer gevarieerd en voert langs diverse eilanden met vele bezienswaardigheden en geeft een goed indruk van het heden en verleden van van Kroatië.

De vaarroute verschilt per week. Omdat het flottielje verschillende routes vaart kan men twee weken zeilen zonder de zelfde havens aan te doen.
De 2-weekse zeilers hoeven na een week niet terug naar de thuisbasis maar kunnen even alleen op avontuur.


Zuidroute

Zaterdag (Trogir)
Stort je op Seget Donji Marina in Trogir. De jachthaven heeft een restaurant en bar, minimarket en douches/wc. Het ligt ook slechts 10 minuten rijden van het historische stadje Trogir dat opde Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.


Zondag (Solta, 9 nm)
Solta is een charmant en schilderachtig klein eiland met precies de ontspannen sfeer die u nodig heeft om uw vakantie gevoel te ontwikkkelen. Geniet van uw welkomstfeest in de prachtige baai van Sesula.

Maandag (Komizastad, Vis, 25 nm)
Komozastad is een traditioneel vissersdorp met een rijke geschiedenins. Omdat het eiland vol wijngaarden is, kunt u de lokale wijnen proberen!

Dinsdag (Vis stad, 19 nm)
Wees getuige van het betoverende lichtspel van de Blue Cave op het eiland Bisevo voordat u naar Vis stad gaat om een keuze te maken uit de vele restaurants.

Woensdag (Hell's Island, 10 nm, dichtbij Hvar)
We kunnen u verzekeren dat, ondanks de naam, het kristalheldere water en de verborgen stranden van deze met pijnbomen bedekte eilanden puur hemels zijn! Vanwege de kleine afstand van deze eilanden tot Hvar, kunt u Hvar stad met een watertaxi bezoeken, of kunt u gewoon achterover leunen in uw eigen stukje paradijs!
 
Donderdag (Starigrad, Hvar, 18 nm)
Starigrad is een van de oudste steden van Europa. Dwaal door de kleurrijke straten en dompel uzelf onder in de historische charme.

Vrijdag
Het één-weekse flottielje keert terug naar Trogir (8 nm) voor een afscheidsavondmaal. Degenen die in de twee weken durende vloot meevaren, kunnen kiezen om zelfstandig te zeilen voordat ze zondag weer bij de vloot zijn. Prvic Luk is een populaire ankerplaats.

Zaterdag (Trogir)
Uitstappen bij Seget Donji Marina.