nieuws aanbiedingen
terug    

Extra's

Verlenging in hotel, appartement, bungalow of villa
Voor wie het zeilen wil combineren met nog een weekje relaxen aan de wal heeft Triptiq Sailing een ruim aanbod aan goede en bijzondere accommodaties.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de mooiste plaatsen en accommodaties. Triptiq Sailing stelt snel en professioneel een compleet pakket (met of zonder vlucht) voor u samen.
Wilt u even snel alleen een hotel-vakantie boeken dan kan dit ook helemaal zelfstandig / online! Kijkt u eens rustig op onze speciale accommodatiepagina.

Vluchten en transfers
TripTiq Sailing verzorgt, als u dat wenst, ook de vliegreis en/of transfer. Er wordt naar keuze gevlogen met Nederlandse-, Duitse- of Belgische chartermaatschappijen. De vliegtarieven zijn mede afhankelijk van de periode waarin u op vakantie gaat en zijn onderhavig aan eventuele brandstof-en/of veiligheidstoeslagen. De vermelde vliegtarieven dienen dan ook als richtprijs. Op het moment van aanvraag of boeking kunnen wij een exacte prijsopgave voor u maken.

Groepen en incentive reizen
Vanaf 10 personen kan een arrangement naar wens worden samengesteld. Wanneer u met uw familie, vrienden of bedrijf iets bijzonders wilt ondernemen dan is een sportieve zeilreis, eventueel in combinatie met een activiteit aan de wal, hiervoor zeer geschikt. Bij onvoldoende zeilervaring kunnen extra schippers worden ingehuurd. Wij helpen u graag met het bedenken en uitwerken van een orgineel programma op maat.

Verzekeringen
Wanneer u besluit een reis te boeken dan adviseren wij u altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. TripTiq Sailing werkt samen met de unigarant verzekeringen, een gerenomeerde maatschappij met veel expertise op het gebied van vaar vakanties. Voor het verzekeren van de waarborgsom biedt unigarant de speciale "vaar vakantie polis''.Indien gewenst kunnen wij uw verzekering hier onderbrengen. Ook kunt u via ons een doorlopende reisverzekering afsluiten. Voor meer informatie en prijzen kunt u hier klikken.

Over Triptiq Sailing
Triptiq Sailing is een onderdeel van het op de bedrijvenmarkt actieve Triptiq Incentive Travel. Triptiq Sailing verzorgt al jaren zeilvakanties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarbij werken wij nauw samen met diverse grote en/of gespecialiseerde, bij de ANVR en SGR aangesloten touroperators. Als officieel agent van deze organisaties kunnen wij daarom de betrouwbaarheid garanderen.
Vanuit Triptiq Incentives zijn wij bovendien aangesloten bij SITE, een wereldwijde branchevereniging en een keurmerk voor kwaliteit en betrouwbaarheid.