nieuws aanbiedingen
terug    

Vaarroute Kroatie - Dubrovnik

Meer-weekse zeilers hoeven na een week niet te stoppen, maar kunnen alleen op avontuur als bareboat zeiler. De flotilla crew kan asssisteren met het uitzoeken van een interessante aanvullende route, rekening houdend met uw voorkeuren.
De routes van de Flottielje kunnen gedurende het seizoen variëren onder invloed van onder meer het weer. De flottieljeleiding zal u daarover dagelijks op de hoogte houden.

Korcula route

Zaterdag (Dubrovnik)

Vlieg naar Dubrovnik gevolgd door de transfer naar ACI Marina voor inscheping. De stad Dubrovnik biedt veel om te verkennen, met de oude stad als een niet te missen UNESCO bezienswaardigheid.

Zondag (Slano - 14 nm)
Welkom punch feest op het strand van deze goed beschermde baai.

Maandag (Polace, Mljet Island - 22 nm)
De Mljet nationaal park biedt veel te doen. Verkennen van de roamn ruïnes, of als alternatief het huren van een fiets en bezoek de zoutmeren en het klooster.

Dinsdag (Korcula Town, Korcula Island - 15 nm)
Korcula stad is beroemd als de geboorteplaats van Marco Polo en wordt vaak aangeduid als het "kleine Dubrovnik". De ommuurde burcht aan de kust is een erfenis van de Venetianen, die deze middeleeuwse stad 8 eeuwen bezet hielden.

Woensdag (Skrivena Luka, Lastovo Island - 22 nm)
Lastovo blijft grotendeels onbedorven door toerisme.  De prachtige baai van Srivena Luka biedt een goede bescherming en een schilderachtige omgeving. Als u wat calorieën wilt verbranden is een wandeling naar de belangrijkste stad van Lastovo zeker de moeite waard.

Donderdag (zelfstandig zeilen)
Vasteland, eiland, jachthaven, ankerplaats - dit is allemaal mogelijk op uw vrije zeildag. Onze crew zal vol enthousiasme een aantal alternatieven aandragen, rekening houdend met uw voorkeuren.

Vrijdag (Dubrovnik)
Samen met de flotilla crew en de bemanningen van andere schepen, een afscheidsdiner in de stad.

Zaterdag (Dubrovnik)
Uitchecken en met, veel prachtige ervaringen en herinneringen rijker, terug naar huis. Voor degenen die nog een week blijven zeilen, kunnen we een route voorstellen, bijvoorbeeld naar het naburige eiland Menorca of nog een week flottielje naar Montenegro.