nieuws aanbiedingen
terug    

Vaarroute Mallorca

Meer-weekse zeilers hoeven na een week niet te stoppen, maar kunnen alleen op avontuur als bareboat zeiler. De flotilla crew kan asssisteren met het uitzoeken van een interessante aanvullende route, rekening houdend met uw voorkeuren.
De routes van de Flottielje kunnen gedurende het seizoen variëren onder invloed van onder meer het weer. De flottieljeleiding zal u daarover dagelijks op de hoogte houden.

 

Mallorca route
Zaterdag Palma de Mallorca
Zondag Sa Rapita
Maandag Cala d'Or
Dinsdag Porto Cristo
Woensdag Cala Mondrago
Donderdag zelfstandig zeilen
Vrijdag Palma de Mallorca
Zaterdag Uitschepen, bareboat zeilen of verlengingsaccommodatie

Sporaden route

Zaterdag (Palma de Mallorca)
Vlieg naar Mallorca gevolgd door de transfer naar Port Calanova voor inscheping. De stad Palma biedt veel om te verkennen, met de kathedraal als een niet te missen bezienswaardigheid. 

Zondag (Sa Rapita - 22 nm)
Vandaag gaan we naar het zuiden en het oosten, in de richting van de populaire stad van Sa Rapita. De jachthaven grenst aan het prachtige zandstrand, perfect voor een vroege avondwandeling en onze barbequepunch party.

Maandag (Cala d'Or - 19 nm)
Cala Llonga is vandaag de bestemming, met een jachthaven in de baai. Kies voor uw avond maaltijd een van de vele uitstekende restaurants in de buurt van de waterkant.

Dinsdag (Porto Cristo - 12 nm)
Eenmaal in de nieuwe haven, heb je de kans om de overblijfselen van de oorspronkelijke Romeinse haven te verkennen en de nabijgelegen Romeinse basiliek te ontdekken. Op de dagelijkse markt kunnen lokale groenten en fruit gekocht worden voordat we 's morgens verder zeilen.

Woensdag (Cala Mondrago - 14 nm)
Als het weer het toelaat, deze ankerplek is prachtig, de Cala biedt de kans om een nacht door te brengen onder de sterren, midden in het hart van het nationale park Mondrago.

Donderdag (zelfstandig zeilen)
Onze crew zullen vol enthousiasme een aantal alternatieven aandragen, afhankelijk van uw voorkeuren.

Vrijdag (Palma, Mallorca)
Samen met de flotilla crew en de bemanningen van alle andere schepen, een afscheidsdiner in de stad.

Zaterdag (Palma de Mallorca)
Uitchecken en met, veel prachtige ervaringen en herinneringen rijker, terug naar huis. Voor degenen die nog een week blijven zeilen, kunnen we een route voorstellen, bijvoorbeeld naar het naburige eiland Menorca.