nieuws aanbiedingen
terug    

FLOTTIELJEZEILEN MALLORCA - SPANJE

 
 
Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en ligt op ongeveer 100 mijl van de Spaanse kust. Het heeft een rijk historisch verleden, iets dat duidelijk is in de hoofdstad van het eiland Palma met zijn 13e-eeuwse kathedraal en de resten van een Romeins theater in Alcudia. Zoals gebruikelijk in heel Spanje, heeft ook het eiland een rijke traditie aan "fiestas" vieren. Alles kan een aanleiding zijn, zoals het persen van nieuw
e olijfolie, kunst, cultuur, geschiedenis en gastronomie. Welke week u ook kiest voor uw Mallorca flotilla vakantie, 
Mallorcau bent vrijwel zeker gegarandeerd van een feestje!

De vaarroute
Als vertrekpunt voor de vaarroutes van de flottielje geldt het idyllische eiland Mallorca, met zijn levendige stad Palma en aantrekkelijke zandstranden - men zegt wel dat het de mooiste zijn in het Balearen.

De Mallorca-route voert rondom het eiland. De beschutte baaien, dramatische kustlijnen van het westen en de rustige Calas en baaien van het oosten maken Mallorca een prachtige plek om tijd te besteden op een zeiljacht in de Middellandse Zee.

Het weer in Mallorca
De zeilwind in Mallorca is grotendeels thermische, met zeewind wind in de ochtend als het land verwarmt en landwind in de middag. Gemiddeld zon van meer dan 9 uur per dag zorgen voor een prachtige setting voor uw flotilla vakantie.

Schepen
Voor een overzicht van de schepen kunt u kijken in het menu bij prijzen > overzicht flottieljes. Hier ziet u per flottielje een tabel met een aantal schepen en bijbehorende prijzen genoemd. Staat het door u gewenste schip er niet tussen, kijk dan in de wizard op de homepage of neem contact op via het contactformulier of telefonisch.

Vertrekdata 2018
Vertrek is op zaterdag tussen 21 juli t/m 4 augustus. Het is mogelijk om flottielje voor één of twee weken te boeken, eventueel aangevuld met 
één of meer weken bareboat zeilen.


Mallorca Klimaattabel gemiddelden- bron:

Mallorca
mei
juni
juli
aug
sept
okt
Dagtemperatuur
22
26
28
29
25
20
Uren zon
10
11
12
11
10
8
Zeewater temp.
18
21
24
24
22
21
Dagen regen
3
2
1
1
2
4